Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: my propeller

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - my propeller ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my propeller? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my propeller .

Origineel

If you can summon the strength, tow me I can't hold down the urgency You've got to make your descent slowly And oil up those sticky keys Coax me out my low And have a spin of my propeller It's a necessary evil No cause for emergency Borrowed the beak of a bald eagle Oh, momentary synergy Coax me out my low Sink into tomorrow Coax me out my low And have a spin of my propeller

 

Vertaling

Als je de kracht kunt oproepen, sleep me dan Ik kan de urgentie niet onderdrukken Je moet langzaam afdalen En olie die plakkerige sleutels op Overtuig me uit mijn laag En laat mijn propeller draaien Het is een noodzakelijk kwaad Geen reden voor noodgevallen De snavel van een Amerikaanse zeearend geleend Oh, tijdelijke synergie Overtuig me uit mijn laag Zinken in morgen Overtuig me uit mijn laag En laat mijn propeller draaien