Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: nettles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - nettles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nettles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nettles .

Origineel

He sank into their calculations And snorted on the stench Of their arithmetic. Looked for the boy who was hanging his head low, More trophies than ideas. To follow their pretence. With a scowl in his pocket and a smile on his face He followed with obidience And fell in the Nettles. Afterwards those spikey whispers said he bought his own rope. And skipped the bits they loathed. Didn't scramble to find a dock leaf to capture back our hope To advice his mind had closed He lost all of his footholes. He was a toothpick! And the garlic and the cinder upon the path Had failed to blunt or hinder the slow collapse Clinging to the doorframe he was dragged Off to a reminder of where he had been.

 

Vertaling

Hij verdiepte zich in hun berekeningen En snoof op de stank Van hun rekenkunde. Ik zocht naar de jongen die zijn hoofd laag hing, Meer trofeeën dan ideeën. Om hun pretentie te volgen. Met een frons in zijn zak en een glimlach op zijn gezicht Hij volgde met gehoorzaamheid En viel in de brandnetels. Naderhand zeiden die stekelige gefluister dat hij zijn eigen touw kocht. En sloeg de stukjes over die ze verafschuwden. Ik heb niet geworsteld om een ??dokblad te vinden om onze hoop terug te vangen Om te adviseren was zijn geest gesloten Hij verloor al zijn voetsteunen. Hij was een tandenstoker! En de knoflook en de sintel op het pad Was er niet in geslaagd de langzame ineenstorting af te remmen of te belemmeren Hij klampte zich vast aan de deurpost en werd meegesleurd Ter herinnering aan waar hij was geweest.