Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: olio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - olio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olio .

Origineel

I called you on the telephone 'cause I was lonely I called you up just to hear you Your eyes I know are a cold, cold blue Pale whit skin dead like a mannequin Seem to fade Looking and not wanting toe up to date Like a broken clock The hand is still Through the pain I was watching as sound hit my ears We don't fit anymore We don't fit anymore Not the same Not the same Not the same, same, same Ripped up in the shadows Over and over again I remember before as your mouth It touched my face Small hands grabbing me Trapped in my thoughts You repeating like a machine gun Phantasmagoria The times pelting me Pelting me Ripped up in the shadows Over and over again Over and over again Over and over again

 

Vertaling

Ik belde je omdat ik eenzaam was Ik belde je op om je te horen Ik weet dat je ogen koud, koud blauw zijn Een bleekwitte huid, dood als een paspop Lijken te vervagen Kijken en geen teen willen hebben Als een kapotte klok De hand is stil Door de pijn keek ik terwijl het geluid mijn oren raakte We passen niet meer We passen niet meer Niet hetzelfde Niet hetzelfde Niet hetzelfde, hetzelfde, hetzelfde Gescheurd in de schaduw Opnieuw en opnieuw Ik herinner me eerder als je mond Het raakte mijn gezicht Kleine handen grijpen me vast Gevangen in mijn gedachten Je herhaalt als een machinegeweer Phantasmagoria De tijden bekogelen me Pelt me Gescheurd in de schaduw Opnieuw en opnieuw Opnieuw en opnieuw Opnieuw en opnieuw