Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: seven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - seven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seven .

Origineel

Well, I wrote my number down. I'd never wrote it down before. I was gonna bring over like something from a film but I didn't have the bottle at all. Well I had a look and you kept staring. Your head pairing up with mine Cos your so pretty and I'm so shy. You proper did give me the eye though im sure you did Well I went outside, couldn't say i tried. And I felt regret. But in a flash yeah i'd dashed back in. Cos the ship had'nt sailed yet. And when i did I couldn't see your face I could see your mates but that wouldn't do. I dashed around to find you But you were nowhere to be seen Oh no no na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na nooooo Well yeah she flew away. She seemed like weeks or months away. (missing lines) Yeah but i learned my lesson though. Your so pretty and i'm so shy

 

Vertaling

Nou, ik heb mijn nummer opgeschreven. Ik had het nog nooit opgeschreven. Ik zou het overnemen als iets uit een film, maar Ik had de fles helemaal niet. Nou, ik heb gekeken en je bleef staren. Je hoofd past bij het mijne Omdat je zo mooi bent en ik zo verlegen ben. Je hebt me echt het oog gegeven, hoewel ik zeker weet dat je het deed Nou, ik ging naar buiten, kon niet zeggen dat ik het probeerde. En ik had spijt. Maar in een oogwenk was ik terug naar binnen gestormd. Omdat het schip nog niet had gevaren. En toen ik dat deed, kon ik je gezicht niet zien Ik zou je vrienden kunnen zien, maar dat zou niet werken. Ik snelde rond om je te vinden Maar je was nergens te zien Oh nee nee na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na niet na niet na nee nee Nou ja, ze vloog weg. Ze leek weken of maanden weg. (ontbrekende regels) Ja, maar ik heb wel mijn les geleerd. Je bent zo mooi en ik ben zo verlegen