Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: you and i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - you and i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and i .

Origineel

I like the way you look at me baby Please don't try and turn on the lights I act as if I'm not going crazy Girl I'm in a muddle tonight Would you tell me where you're gonna take it If I had a heart you're the one who should break it The engines running, can't decide if I should ride away You and I You and I I had a woman, she went away And now I'm lonely...Fuck it You and I You and I You and I You and I Would you tell me where you're gonna take it If I had a heart you're the one who should break it The engines running, can't decide if I should ride away You and I You and I You and I You and I You and I You and I I like the way you look at me baby Please don't go and turn out the lights I act as if I'm not long crazy Girl, I'm in a muddle tonight

 

Vertaling

Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt, schat Probeer alsjeblieft niet de lichten aan te doen Ik doe alsof ik niet gek word Meisje, ik zit vanavond in de war Kunt u mij vertellen waar u het naartoe brengt Als ik een hart had, zou jij het moeten breken De draaiende motoren kunnen niet beslissen of ik weg moet rijden Jij en ik Jij en ik Ik had een vrouw, ze ging weg En nu ben ik eenzaam ... Fuck it Jij en ik Jij en ik Jij en ik Jij en ik Kunt u mij vertellen waar u het naartoe brengt Als ik een hart had, zou jij het moeten breken De draaiende motoren kunnen niet beslissen of ik weg moet rijden Jij en ik Jij en ik Jij en ik Jij en ik Jij en ik Jij en ik Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt, schat Ga alsjeblieft niet weg en doe de lichten uit Ik doe alsof ik niet lang gek ben Meisje, ik zit vanavond in de war