Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: ain t no way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - ain t no way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain t no way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain t no way .

Origineel

Ain't no way for me to love you If you won't let me It ain't no way For me to give you all you need If you won't let me give all of me I know that a woman's duty Is to help and love a man And that's the way it was for them Oh but how can I, how can I, how can I Give you all the things I can If you're tying both of my hands Oh it ain't no way (ain't no way) It ain't no way (ain't no way) It just ain't no way baby (ain't no way) Ain't no way baby It ain't no way for me to love you If you won't let me Stop trying to be Someone you're not How come it's true there's a man Who payed too much for what he got And if you need me like you say, say you do Oh then, then, then don't you know that I need you Oh, it ain't no way I tell you that it ain't no way It ain't no way, it ain't no way baby, no It just ain't no way It sho' ain't no way It ain't no way for me to love you If you won't let me No way, if you won't let me Ain't no way

 

Vertaling

Er is geen manier voor mij om van je te houden Als je me niet laat Is er geen manier om je alles te geven wat je nodig hebt Als je me niet alles van me laat geven Ik weet dat het de plicht van een vrouw is is om een man te helpen en lief te hebben En dat is hoe het voor hen was Oh maar hoe kan ik, hoe kan ik, hoe kan ik Jou alles geven wat ik kan If you're tying both of my hands Oh it ain't no way (ain't no way) It ain't no way (ain't no way) It ain't no way baby (ain't no way) Is het niet mogelijk baby It ain't no way for me to love you If you won't let me Stop met proberen Iemand te zijn die je niet bent Hoe komt het dat het waar is dat er een man is Die te veel betaalde voor wat hij kreeg En als je me nodig hebt zoals je zegt, zegt dat je doet Oh dan, dan, dan weet je niet dat ik je nodig heb Oh, het is niet mogelijk Ik zeg je dat het geen manier is It ain't no way, it ain't no way baby, no It ain't just no way It sho' ain't no way It ain't no way for me to love you If you won't let me No way, if you won't let me Ain't no way