Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: an angel cries

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - an angel cries ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van an angel cries? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals an angel cries .

Origineel

Spoken: I got a call the other day It was my sister, Carolyn, sayin? Aretha, come by when you can I've got somethin' that I want to say? And when I got there she said You know rather than go through a long drawn out thing I think the melody on the box, will help me explain? Gotta find me an angel, just fly away with me Gotta find me an angel, ooh and set me free My heart is without a whole, I don't want to be in love I gotta find me an angel in my life, in my life Too long have I loved you so unattached within So much that I know that I need somebody so So I'll just go on hoping that I find me someone Find me an angel in my life In my life I know there must be someone, somewhere for me Oh I lived too long without the love of someone And there's no misery ooooooh oooh like the misery I feel in me, gotta find me an angel in (in my life) (You'll meet him now don't you worry) My life (keep lookin' and just keep cookin') My life (he'll be there, now don't you worry) My life

 

Vertaling

Gesproken: Ik kreeg een telefoontje de andere dag Het was mijn zus, Carolyn, die zei... Aretha, kom langs wanneer je kunt. Ik heb iets dat ik wil zeggen. En toen ik daar aankwam zei ze. Weet je, in plaats van door een langdradig ding te gaan Ik denk dat de melodie op de doos, me zal helpen het uit te leggen? Gotta find me an angel, just fly away with me Gotta find me an angel, ooh and set me free My heart is without a whole, I don't want to be in love Ik moet een engel vinden in mijn leven, in mijn leven Te lang heb ik van je gehouden, zo ongebonden van binnen Zoveel dat ik weet dat ik iemand zo nodig heb Dus ik ga gewoon door met hopen dat ik iemand vind Vind me een engel in mijn leven In mijn leven Ik weet dat er iemand moet zijn, ergens voor mij Oh ik heb te lang geleefd zonder de liefde van iemand En er is geen ellende ooooooh oooh zoals de ellende I feel in me, gotta find me an angel in (in mijn leven) (You'll meet him now don't you worry) Mijn leven (keep lookin' and just keep cookin') Mijn leven (hij zal er zijn, maak je nu geen zorgen) My life