Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: doctor s orders

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - doctor s orders ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van doctor s orders? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals doctor s orders .

Origineel

Hoppin', hoppin' till I'm energized 'Cause I got something on my mind So I-I said to my baby, leave the job early 'Cause I got a thing for you that's killin' me You really know just how to thrill me You lay those pretty little words on me So I'll be the doctor, let me work on you And then I'll prescribe the things we gonna do The doctor's order said Get some love Said you've been goin' without it Long enough, long enough So here I am, boy, to hook you up And that's exactly what I'm dreamin' of I love it when you get sentimental You can't be a no way but sweet and gentle You know what to do when the world falls in You give me the sweetest kind of medicine, I'm wit' you, wit' you, baby One kiss from you would be The world sweetest kind of surgery So you'll be the doctor, boy, won't you be And write up a love prescription just for me Hang with me, baby I spoke to the main man at that love pharmacy So let me just tell you, Exactly what you need I'll show you the directions But be sure you'll read the warnin' Try two kisses And then call me in the mornin' The doctor's order said Get some love Said you've been goin' without it Long enough, long enough So here I am, boy, to hook you up And that's exactly what I'm dreamin' of Fever, fever has got a hold on you I see a love fever and you can hardly make it I got fever, fever about a hundred zero two A love fever, fever and you don't think you can take it, help me Oh It's hot Oh, I'm burnin' with the fever The doctor said To get some love And I'm so, I'm so, I'm so in love with you, baby You know you better be listenin' To what the doctor said I feel better now, I don't know how We did it, but we did Will you keep huggin' me and workin' in me And don't you ever quit it So get out of bed the doctor said 'Cause you're the cure I need For anything that's wrong with me I'm hangin' wit' you baby The doctor's order said Get some love Said you've been goin' without it Long enough, long enough So here I am, boy, to hook you up And that's exactly what I'm dreamin' of You need to hear what the doctor said Love and get you some love Get to my love, get to my love, Got to be love So here I am, boy To hook you up And that's exactly What I'm dreamin' of, hey, hey The doctor's order said Get some love Said you've been goin' without it Long enough, long enough So here I am, boy, to hook you up And that's exactly what I'm dreamin' of

 

Vertaling

Hoppin', hoppin' till I'm energized 'Cause I got something on my mind Dus ik-ik zei tegen mijn schatje, verlaat het werk eerder 'Cause I got a thing for you that's killingin' me You really know just how to thrill me You lay those pretty little words on me Dus ik zal de dokter zijn, laat me aan je werken En dan zal ik de dingen voorschrijven die we gaan doen Het bevel van de dokter zei Krijg wat liefde Said you've been goingin' without it Lang genoeg, lang genoeg Dus hier ben ik, jongen, om je aan de haak te slaan En dat is precies waar ik van droom Ik hou ervan als je sentimenteel wordt Je kunt alleen maar lief en aardig zijn Je weet wat je moet doen als de wereld instort Je geeft me het zoetste soort medicijn, I'm wit' you, wit' you, baby One kiss from you would be De wereld zoetste soort van chirurgie Dus jij bent de dokter, jongen, wil je dat niet zijn En schrijf een liefdesrecept alleen voor mij Blijf bij me, baby Ik sprak met de hoofdman van die liefdesapotheek Dus laat me je vertellen, Precies wat je nodig hebt Ik zal je de weg wijzen Maar wees er zeker van dat je de waarschuwing leest Probeer twee kussen En bel me dan 's morgens The doctor's order said Krijg wat liefde Zei dat je het zonder hebt moeten doen Lang genoeg, lang genoeg Dus hier ben ik, jongen, om je aan de haak te slaan En dat is precies waar ik van droom Koorts, koorts heeft je in zijn greep Ik zie een liefdeskoorts en je kunt het bijna niet maken Ik heb koorts, koorts over honderd nul twee Een liefdeskoorts, koorts en je denkt dat je het niet aankan, help me Oh It's hot Oh, ik brand van de koorts De dokter zei Om wat liefde te krijgen And I'm so, I'm so, I'm so in love with you, baby You know you better be listenin' Naar wat de dokter zei I feel better now, I don't know how We deden het, maar we deden het Wil je me blijven omhelzen en in me blijven werken En stop er nooit mee Dus kom uit bed zei de dokter 'Cause you're the cure I need For anything that's wrong with me I'm hangin' with' you baby The doctor's order said Krijg wat liefde Said you've been goingin' without it Lang genoeg, lang genoeg Dus hier ben ik, jongen, to hook you up En dat is precies waar ik van droom Je moet horen wat de dokter zei Love and get you some love Get to my love, get to my love, Got to be love So here I am, boy To hook you up And that's exactly What I'm dreamin' of, hey, hey The doctor's order said Krijg wat liefde Said you've been goingin' without it Long enough, long enough So here I am, boy, to hook you up En dat is precies waar ik van droom