Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: don’t let me lose this dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - don’t let me lose this dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t let me lose this dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t let me lose this dream .

Origineel

[Intro] If I lose this dream I don't know what I'm going to do If I lose this dream I'm dreaming about for me and you [Verse 1] If it goes away I might as well hang it up Cause I don't know If I have the heart or mind To make it true or help it grow And I only know I only know, I only know If I lose this dream It's goodbye love and happiness, yes You're the one I need I don't want a love that's second best There've been all of my life I wanted to do that made me blue [Bridge] Help me hold onto this dream For sometimes dreams often come true And they all come true, they all come true For me and you wait a minute, baby [Chorus] Don't let me lose this dream Baby, baby, hold on Don't let me lose my dream, no Baby, baby, be strong [Verse 2] You say that a you believe that what I say is true And that I'm the one and only girl for you Just tell me that no matter what the people say You're in my corner all the way [Chorus]

 

Vertaling

[Intro] Als ik deze droom verlies weet ik niet wat ik ga doen Als ik deze droom verlies I'm dreaming about for me and you [Verse 1] If it goes away I might as well hang it up Cause I don't know If I have the heart or mind To make it true or help it grow And I only know Ik weet alleen, ik weet alleen Als ik deze droom verlies Het is vaarwel liefde en geluk, ja Jij bent degene die ik nodig heb Ik wil geen liefde die tweede keus is Er zijn al mijn hele levens Ik wilde doen dat maakte me blauw [Bridge] Help me deze droom vast te houden Want soms komen dromen vaak uit En ze komen allemaal uit, ze komen allemaal uit Voor mij en jou wacht even, baby [Chorus] Laat me deze droom niet verliezen Baby, baby, hou vol Laat me mijn droom niet verliezen, nee Baby, baby, wees sterk [Verse 2] You say that a you believe that what I say is true And that I'm the one and only girl for you Just tell me that no matter what the people say You're in my corner all the way [Chorus]