Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: just right tonight lp version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - just right tonight lp version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just right tonight lp version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just right tonight lp version .

Origineel

You wanna feel somethin' so sweet and funky Boy, you can feel it, feel it floatin' through your soul The sooner you show up, baby The sooner you'll have a groove of me to hold on, hold on But you gotta come and see me, baby 'Cause what I got is too much for me to send to you I want you, would you come on and see me, baby Because what I, what I got is too much for me to send to you Now, what I'm gon' do is hold it right here on hot ice Mister, can you pay the price of the postage to you It was okay yesterday baby, well it oughta be just right tonight Oh, it was okay yesterday, baby, it oughta be just right Just right tonight 'Cause what I got is called the good stuff Baby, have you got a good appetite? Yeah How long, baby, how long, baby, how long, baby How long baby, how long, how long, baby, baby, how long Just how long you gonna take? Somebody just slapped me with a nasty gym shoe You oughta not be so okay with it Yeah, put it on me, throw me all the way out in the alley How long, baby, how long, how long? I need you, I need you, I need you, baby I, I, yeah, how long, how long, baby, how long, baby How long, how, how?

 

Vertaling

You wanna feel something so sweet and funky Jongen, je kunt het voelen, voel het zweven door je ziel Hoe eerder je tevoorschijn komt, baby Des te eerder heb je een groove van mij om vast te houden, vast te houden Maar je moet komen en me zien, baby 'Cause what I got is too much for me to send to you Ik wil dat je me komt opzoeken, schatje Want wat ik heb, is te veel voor mij om naar jou te sturen Nu, wat ik ga doen is het hier houden op heet ijs Meneer, kunt u de prijs van de porto aan u betalen Het was goed gisteren schat, nou het zou goed moeten zijn vanavond Oh, het was goed gisteren, baby, het zou goed moeten zijn Precies goed vanavond 'Cause what I got is called the good stuff Baby, heb je een goede eetlust? Ja Hoelang, baby, hoelang, baby, hoelang, baby Hoelang baby, hoelang, hoelang, baby, hoelang Hoe lang ga je er over doen? Iemand sloeg me net met een lelijke gymschoen Je zou het niet zo goed moeten vinden Ja, doe hem op mij, gooi me helemaal in de steeg Hoe lang, schatje, hoe lang, hoe lang? Ik heb je nodig, ik heb je nodig, ik heb je nodig, baby Ik, ik, ja, hoelang, hoelang, baby, hoelang, baby Hoe lang, hoe, hoe?