Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: maybe i m a fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - maybe i m a fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe i m a fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe i m a fool .

Origineel

Hmm, maybe I'm a fool for loving you so And maybe, maybe I'm a fool, I don't, I don't really know Hmm, but I can't, I can't stop loving you darling, oh yes Though I tried, oh yes And maybe, maybe your goodbye was so mean, so mean and unfair Though you made me cry, my love's still there Hmm, and I know, I know that I'll long for your kisses, oh, till I die Oh yes until I die Well, I said all of my friends All of my friends have told me They said, "Aretha, why don't you find You really need to find somebody new", yeah, oh, oh, yeah But what they don't know What they just don't know is in my heart I'd be wishing, oh, that that someone was you So, oh, it's all for you to decide If you should decide to trap me once more All you got to do, all you got to do is knock on my door And I said, I said, I'm taking you back

 

Vertaling

Hmm, misschien ben ik een dwaas omdat ik zo van je hou En misschien, misschien ben ik een dwaas, ik weet het niet, ik weet het niet echt Hmm, maar ik kan niet, ik kan niet stoppen met van je te houden schat, oh ja Al heb ik het geprobeerd, oh ja En misschien, misschien was je afscheid zo gemeen, zo gemeen en oneerlijk Al maakte je me aan het huilen, mijn liefde is er nog steeds Hmm, en ik weet, ik weet dat ik zal verlangen naar je kussen, oh, tot ik sterf Oh ja, tot ik sterf Nou, ik zei al mijn vrienden Al mijn vrienden hebben het me verteld Ze zeiden, "Aretha, waarom vind je niet Je moet echt iemand nieuw vinden", ja, oh, oh, ja Maar wat ze niet weten Wat ze gewoon niet weten is dat in mijn hart Ik zou wensen, oh, dat jij die iemand was Dus, oh, het is allemaal voor jou om te beslissen Als je besluit me nog een keer in de val te laten lopen Alles wat je hoeft te doen, alles wat je hoeft te doen is op mijn deur kloppen En ik zei, ik zei, ik neem je mee terug