Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: oh me, oh my (i’m a fool for you baby)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - oh me, oh my (i’m a fool for you baby) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh me, oh my (i’m a fool for you baby)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh me, oh my (i’m a fool for you baby) .

Origineel

[Verse 1] To make you laugh, I would be a fool for you Although the people turn and stare I really don't care I would give my everything to keep you, boy It breaks my heart when you're not there I will stage a ballet on a tabletop Command performance finger size And although I ain't got no tune My show ain't gonna fly I will find the music there in your eyes [Chorus] Oh me, oh my, I'm a fool for you baby (baby now) (Fool for you) Oh me oh my (I) I am crazy (crazy baby) Oh me, oh my (me oh my) Yeah I'm a fool for ya baby Common let your love light shine on me (Shine on me) [Verse 2] We'll blow a genie from a cigarette And then we'll take a magic carpet ride Yes we will And we'll tell our smokey friend, hey don't you forget Because you've got to keep us side by side, yeah [Chorus] Oh me, oh my (oh me, oh my) I am a fool for ya baby (be your) (Your fool for ya) Oh me, oh my, (I) You know that I am (crazy) crazy baby (Crazy baby) yes you do (crazy baby) Oh me, oh my (oh me, oh my) Whoa-oh I'm a fool (fool) for ya baby (Need your) Come on let your love light shine on me (Shine on me) Would you do that? (on me) Come on let your love light shine Just a little bit (shine) right on me [Bridge] Oh lover let your love light Shine on me (shine on me) Oh hear me now! Oh me, me oh my I'm a fool oh! for ya baby (now) [Outro] Oh me oh my (I) You know that I'm crazy baby (Crazy baby) Oh me, oh my

 

Vertaling

[Verse 1] Om je aan het lachen te maken, zou ik een dwaas voor je zijn Hoewel de mensen zich omdraaien en staren Het kan me echt niet schelen Ik zou alles geven om jou te houden, jongen Het breekt mijn hart als je er niet bent Ik zal een ballet opvoeren op een tafelblad Command performance finger size En hoewel ik geen deuntje heb My show ain't gonna fly Ik zal de muziek in je ogen vinden [refrein] Oh me, oh my, I'm a fool for you baby (baby now) (Fool for you) Oh me oh my (ik) Ik ben gek (crazy baby) Oh me, oh my (me oh my) Yeah I'm a fool for ya baby Common let your love light shine on me (Shine on me) [Verse 2] We blazen een geest uit een sigaret And then we'll take a magic carpet ride Ja, dat zullen we And we'll tell our smokey friend, hey don't you forget Because you've got to keep us side by side, yeah [Chorus] Oh me, oh my (oh me, oh my) I am a fool for ya baby (be your) (Your fool for ya) Oh me, oh my, (I) You know that I am (crazy) crazy baby (Gekke baby) ja dat doe je (gekke baby) Oh me, oh my (oh me, oh my) Whoa-oh I'm a fool (dwaas) for ya baby (Need your) Kom op laat je liefdeslicht schijnen on me (Shine on me) Would you do that? (on me) Come on let your love light shine Just a little bit (shine) right on me [Bridge] Oh lover let your love light Shine on me (shine on me) Oh hoor mij nu! Oh me, me oh my I'm a fool oh! for ya baby (now) [Outro] Oh me oh my (I) You know that I'm crazy baby (Gekke baby) Oh me, oh my