Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: see saw

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - see saw ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see saw? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see saw .

Origineel

Sometimes you love me like a good man oughta Sometimes you hurt me so bad, my tears run like water You get me out right before your friends Then you disown me baby, until we're alone again Your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up an' down, all around, like a see saw Sometimes you tell me you don't need my sweet candy man And then sometimes, baby, never know where I stand You lift me up when I'm on the ground But as soon as I get up, child, you send me tumbling down Now your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up, down, all around, it's like a see saw When I kiss you and I like it And I ask you to kiss me again When I reach at you, you jump to lean out of sight You change just like the wind That ain't right, that ain't right, that ain't right, That ain't right, baby Your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up, goin' down, all around, it's like a see saw Your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up, goin' down, all around, it's like a see saw Yeah seesaw baby

 

Vertaling

Soms hou je van me zoals een goede man zou moeten doen Soms doe je me zo'n pijn dat m'n tranen stromen als water Je haalt me eruit vlak voor je vrienden Dan verstoot je me baby, tot we weer alleen zijn Je liefde is als een zaag Uw liefde is als een zaag, baby Your love is like a see saw Op en neer, overal, als een zaag Soms zeg je me dat je mijn snoepjesman niet nodig hebt En dan soms, schat, weet ik nooit waar ik sta Je tilt me op als ik op de grond lig Maar zodra ik opsta, kind, laat je me naar beneden tuimelen Jouw liefde is als een zaag Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Omhoog, omlaag, overal, het is als een zaag When I kiss you and I like it En ik vraag je me nog eens te kussen Als ik naar je reik, spring je om uit het zicht te leunen Je verandert net als de wind That ain't right, that ain't right, that ain't right, Dat is niet goed, baby Your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up, goin' down, all around, it's like a see saw Your love is like a see saw Your love is like a see saw, baby Your love is like a see saw Goin' up, goin' down, all around, it's like a see saw Yeah seesaw baby