Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: (there is) no greater love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - (there is) no greater love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (there is) no greater love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (there is) no greater love .

Origineel

There is no greater love Than what I feel for you No greater love, No heart so true There is no greater thrill Than what you bring to me No sweeter song Than what you sing to me You're the sweetest thing I have ever known And to think that You are mine alone. There is no greater love In all the world, it's true No greater love Than what I feel for you You're the sweetest thing I have ever known, And to think that You are mine alone. There is no greater love In all the world, it's true No greater love Than what I feel for you

 

Vertaling

Er is geen grotere liefde dan wat ik voor jou voel Geen grotere liefde, Geen hart zo waar Er is geen grotere sensatie Dan wat jij mij brengt Geen zoeter lied Dan wat jij voor mij zingt Je bent het liefste wat dat ik ooit gekend heb En om te denken dat Jij alleen van mij bent. Er is geen grotere liefde In de hele wereld, het is waar Geen grotere liefde Dan wat ik voor jou voel Je bent het liefste ding dat ik ooit gekend heb, En om te denken dat Je bent van mij alleen. Er is geen grotere liefde In de hele wereld, het is waar Geen grotere liefde dan wat ik voor jou voel