Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aretha franklin Songtekst: you are my joy (reprise)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aretha franklin - you are my joy (reprise) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are my joy (reprise)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aretha franklin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aretha franklin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are my joy (reprise) .

Origineel

This is love, my darling Can't you feel it? When you really had me, concealing I just can't be that way with you The light of my life And you don't even know it How many ways can I show it Wherever you are I wanna be with you, baby The joining of our hearts The joining of our heads With this ring, I thee wed The love of my life I trust you with my heart, dear I trust you more when you're not here This is your last chance There'll be no backward glance Are we on or are we through? (Repeat) You feel it in your heart You feel it down in your soul, baby Oh, yeah

 

Vertaling

Dit is liefde, mijn lieveling Voel je het niet? Toen je me echt had, verbergen Ik kan gewoon niet zo zijn met jou Het licht van mijn leven En je weet het niet eens Op hoeveel manieren kan ik het laten zien Waar je ook bent Ik wil bij je zijn, schat Het samenvoegen van onze harten Het samenvoegen van onze hoofden Met deze ring, trouw ik met jou De liefde van mijn leven Ik vertrouw je met mijn hart, liefste Ik vertrouw je nog meer als je er niet bent Dit is je laatste kans Er zal geen achterom gekeken worden Gaan we verder of zijn we klaar? (Herhaal) Je voelt het in je hart Je voelt het tot in je ziel, baby Oh, yeah