Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: argyle park Songtekst: agony

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: argyle park - agony ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van agony? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van argyle park! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van argyle park en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals agony .

Origineel

You entered in left me no life to live You made me feel I have no good to give You've stripped away any normality A life in hell is my reality So many questions with NO solutions My head is crushed under the weight Of all the pain you've helped create Looking for something I have yet to find Sanity and peace of mind god knows I've tried Above the pain the mask I'm forced to wear Beneath the same the cross that I must bear I will not trust I'm so afraid to feel Prospering wound that seems will never heal AGONY (samples) 'You don't expect to live in this place without it leaving its mark do ya? If you do your living in a dream land boy.' 'I can taste your pain.' 'Your next!'

 

Vertaling

Je kwam binnen en liet me geen leven meer om te leven Je gaf me het gevoel dat ik niets goeds te geven had Je hebt alle normaliteit weggenomen Een leven in de hel is mijn realiteit Zoveel vragen zonder oplossingen Mijn hoofd is verpletterd onder het gewicht Van alle pijn die je hebt helpen creëren Op zoek naar iets dat ik nog moet vinden Gezond verstand en gemoedsrust God weet dat ik het heb geprobeerd Boven de pijn het masker dat ik moet dragen Onder hetzelfde kruis dat ik moet dragen Ik zal niet vertrouwen dat ik zo bang ben om te voelen Bloeiende wonden die lijken te genezen, zullen nooit genezen AGONIE (monsters) 'Je verwacht toch niet op deze plek te wonen zonder dat het zijn sporen achterlaat, hè? Als je leeft in een droomlandjongen. ' 'Ik proef je pijn.' 'Jij bent de volgende!'