Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: anne marie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - anne marie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anne marie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anne marie .

Origineel

It's not your stature That tilts the scale It's not your know-how That whites me pale Haven't you noticed, I so often succumb Playing the novice, I just suck on my thumb I'm singing the harmony to the melody you hum I march like a soldier to the beat of your drum Anne Marie It is all in your delivery But can you help that you belittle me? It's not your fault I feel so small Anne Marie I call to question This pattern of disease A predilection Of yet another harsh decree There is a rhythm pulsing out of control Driving us swiftly away from our goal Here in my heart babe, it's carving a hole Pounding me weak, penetrating my soul Anne Marie It is all in your delivery But can you help that you belittle me? It's not your fault I feel so small Anne Marie Anne Marie It is all in your delivery I am trying now to help you see Are we working towards a better we? Or am I shouting out a hopeless plea? It is there in your delivery I am trying now to make you see It's not your fault I feel so small Anne Marie

 

Vertaling

Het is niet jouw gestalte Dat kantelt de schaal Het is niet jouw knowhow Dat maakt me bleek Is het je niet opgevallen, ik bezwijk zo vaak Ik speel de beginner en ik zuig gewoon op mijn duim Ik zing de harmonie van de melodie die je neuriet Ik marcheer als een soldaat op het ritme van je trommel Anne Marie Het zit allemaal in uw levering Maar kun je helpen dat je me kleineert? Het is niet jouw fout Ik voel me zo klein Anne Marie Ik bel om te vragen Dit patroon van ziekte Een voorliefde Van weer een hard besluit Er is een ritme dat uit de hand loopt Drijft ons snel weg van ons doel Hier in mijn hart schat het is een gat aan het snijden Mij ??zwak beuken, mijn ziel doordringen Anne Marie Het zit allemaal in uw levering Maar kun je helpen dat je me kleineert? Het is niet jouw fout Ik voel me zo klein Anne Marie Anne Marie Het zit allemaal in uw levering Ik probeer je nu te helpen zien Werken we aan een beter wij? Of schreeuw ik een hopeloos pleidooi? Het zit er in uw levering Ik probeer je nu te laten zien Het is niet jouw fout Ik voel me zo klein Anne Marie