Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: binoculars

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - binoculars ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van binoculars? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals binoculars .

Origineel

If the distance were cut in half And you could do simpler math If the angle were cut, I'd still appear obscure The closer you get to me The further away you'll be Better to secure a set of binoculars If the ocean were not so deep Then onward to me you'd creep Only to find, I'm even more a blur I don't mean to be so cruel Hold you to all these rules But I would prefer, you use your binoculars

 

Vertaling

Als de afstand in tweeën werd gesneden En je zou eenvoudiger wiskunde kunnen doen Als de hoek was doorgesneden, zou ik er nog steeds duister uitzien Hoe dichter je bij mij komt Hoe verder je weg bent Het is beter om een ??verrekijker te beveiligen Als de oceaan niet zo diep was Dan zou je naar me toe kruipen Alleen om te vinden, ben ik nog meer een waas Ik wil niet zo wreed zijn Houd je aan al deze regels Maar ik zou liever hebben dat je je verrekijker gebruikt