Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: caught up in your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - caught up in your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caught up in your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caught up in your love .

Origineel

After I said goodbye I promised myself I'd try To get my mind off you and back to reality But only lightning striking me, shaking me up could ever do that trick Caught up in your love I was halfway home on a jet airplane, halfway between joy and pain Thinking about walking with you by the evergreens The way that light struck your eye, captured your face, nestled in my memory Caught up in your love I'm looking out my window at blue skies above caught up in your love And I'm having all these thoughts too wild to speak of caught up in your love I don't care if its foolish to feel this way I will take my chances with you despite what people say

 

Vertaling

Nadat ik afscheid had genomen, beloofde ik mezelf dat ik het zou proberen Om me van je af te leiden en terug naar de realiteit Maar alleen bliksem die me trof en me wakker schudde, zou die truc ooit kunnen doen Gevangen in je liefde Ik was halverwege thuis in een straalvliegtuig, halverwege tussen vreugde en pijn Ik denk eraan om met je mee te lopen door de evergreens De manier waarop het licht je oog trof, je gezicht vastlegde, genesteld in mijn geheugen Gevangen in je liefde Ik kijk uit mijn raam naar de blauwe lucht boven je gevangen in je liefde En ik heb al deze gedachten te wild om over te spreken, gevangen in je liefde Het kan me niet schelen of het zo dwaas is om zo te voelen Ik neem mijn risico met je mee, ondanks wat mensen zeggen