Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: i ll be there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - i ll be there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll be there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll be there .

Origineel

In films that you can't wait to see In clothes that you thought you had cleaned In dreams that you're soon gonna dream I'll be there On records you're dying to buy On drugs you've been meaning to try In manners of some other guy I'll be there (I'll be there to make you miserable) It doesn't matter, it doesn't matter what you want from me My parts have scattered, my parts have scattered And they're everywhere you're going to be No letters wille in the mail No calls that could leave you a trail In body I have set sail, but in spirit I'll be there to make you miserable I'll be there to make you miserable In drinks that you drink to forget In pets that you're aching to pet I'd wager a sizable bet I'll be there to make you miserable It's not that I hate you so bad It's not that you've made me so mad I just want you to know that I'm glad I'll be there (I'll be there to make you miserable) I'll be there (I'll be there to make you miserable) I'll be there to make you Mis Ra Ble.

 

Vertaling

In films waar je niet om kunt wachten In kleding waarvan je dacht dat je die had schoongemaakt In dromen die je gauw zult dromen ik zal er zijn Op platen die je graag wilt kopen Over drugs wilde je het proberen Op manieren van een andere man Ik zal er zijn (ik zal er zijn om je ellendig te maken) Het maakt niet uit, het maakt niet uit wat je van me wilt Mijn delen zijn verspreid, mijn delen zijn verspreid En ze zijn overal waar je zult zijn Er zullen geen brieven naar de post slingeren Geen telefoontjes die je een spoor kunnen achterlaten In lichaam heb ik zeil gezet, maar in geest Ik zal er zijn om je ellendig te maken Ik zal er zijn om je ellendig te maken In drankjes die je drinkt om te vergeten Bij huisdieren die je graag wilt aaien Ik zou een flinke gok wagen Ik zal er zijn om je ellendig te maken Het is niet dat ik je zo erg haat Het is niet dat je me zo boos hebt gemaakt Ik wil alleen dat je weet dat ik blij ben Ik zal er zijn (ik zal er zijn om je ellendig te maken) Ik zal er zijn (ik zal er zijn om je ellendig te maken) Ik zal er zijn om je te maken Mis Ra Ble.