Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: someone to tell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - someone to tell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone to tell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone to tell .

Origineel

At my foot is a diary A lone piece of paper There the results of my investigations I'm searching for takers I want you to ache with my aching I'm a long way from home, carrying a message Eager to send that message to you Lend me your ears tonight I'm venturing out, I'm leaving my shell I just want you to hear me out And it just won't feel right Without someone to tell Someone to help me through Someone to walk in my worn shoes To disconnect me from my stubborn shadow To convince me that I have grown And I'll set you free from your own So run from your heartache Run away from your shame We will bury the troubles we've been fighting to tame Lend me your ears tonight I'm venturing out, I'm leaving my shell I just want you to hear me out And it just won't feel right Without someone to tell

 

Vertaling

Aan mijn voet zit een dagboek Een eenzaam stuk papier Daar zijn de resultaten van mijn onderzoeken Ik zoek kopers Ik wil dat je pijn doet met mijn pijn Ik ben ver van huis en draag een boodschap Graag dat bericht naar u sturen Leen me je oren vanavond Ik waag me erop, ik verlaat mijn schelp Ik wil gewoon dat je me hoort En het voelt gewoon niet goed Zonder iemand te vertellen Iemand om me door te helpen Iemand om in mijn versleten schoenen te lopen Om me los te koppelen van mijn koppige schaduw Om me ervan te overtuigen dat ik ben gegroeid En ik zal je vrijmaken van je eigen land Ren dus weg van je verdriet Ren weg van je schaamte We zullen de problemen die we hebben overwonnen, begraven Leen me je oren vanavond Ik waag me erop, ik verlaat mijn schelp Ik wil gewoon dat je me hoort En het voelt gewoon niet goed Zonder iemand te vertellen