Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari hest Songtekst: the weight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari hest - the weight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the weight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari hest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari hest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the weight .

Origineel

I'm going down to the riverbank this morning Way before the family is awake Gonna lay me down at the foot of the water And spill out all my troubles for everyone's sake You can't have love when you never can surrender I've been spreading around my anger like a plague I've sailed this far with my boat on fire Fighting flames each day, too stubborn to expire I will soak my soul Let the river take control Let the river take control I know it's not too late To let go the weight To let go the weight The sun will rise and shine on me this morning It will seep its way into my heart And untie all the knots that have hardened me through the years And I'll embrace wisdom that sun will impart And with this heat burning inside me I will warm all of the people that I love In their darkest of hours and weakest of minds I'll light up their nights with every star I can find I will soak my soul Let the river take control Let the river take control I know it's not too late To let go the weight To let go the weight

 

Vertaling

Ik ga vanmorgen naar de rivieroever Lang voordat het gezin wakker is Ik ga me aan de voet van het water neerleggen En bespreek al mijn problemen voor iedereen Je kunt geen liefde hebben als je je nooit kunt overgeven Ik heb mijn woede als een plaag verspreid Ik heb zo ver gevaren met mijn boot in brand Elke dag vlammen bestrijden, te koppig om te vervallen Ik zal mijn ziel doordrenken Laat de rivier de controle overnemen Laat de rivier de controle overnemen Ik weet dat het niet te laat is Om het gewicht los te laten Om het gewicht los te laten De zon zal vanmorgen opkomen en op mij schijnen Het zal mijn hart binnendringen En maak alle knopen los die me door de jaren heen hebben verhard En ik zal wijsheid omarmen die de zon zal geven En met deze warmte die in me brandt Ik zal alle mensen waar ik van hou warmen In hun donkerste uren en zwakste gedachten Ik zal hun nachten verlichten met elke ster die ik kan vinden Ik zal mijn ziel doordrenken Laat de rivier de controle overnemen Laat de rivier de controle overnemen Ik weet dat het niet te laat is Om het gewicht los te laten Om het gewicht los te laten