Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ari willson Songtekst: i need a pencil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ari willson - i need a pencil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need a pencil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ari willson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ari willson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need a pencil .

Origineel

Intro: "I ain't get taught. She talkin' bout my shoestring in my hair, whatever." I need a pencil I need a pencil ma dawg I need a pencil so I can write on this scan-tron I'm 'bout to fail this test But I'm still the best I'mma wake up 5 minutes before and say "Ari you da best" and she gone give me all the answers 'Cuz I asked for them shiiiz and I ain't playin wit 'em (a b****) If this dumb h*ee in my camera one mo time I'mma break her god-d*mn neck 'Cuz that's how I'm feeling Right now

 

Vertaling

Intro: 'Ik krijg geen les. Ze praat over mijn schoenveter in mijn haar, wat dan ook.' ik heb een potlood nodig Ik heb een potlood nodig, ma dawg Ik heb een potlood nodig zodat ik op deze scan-tron kan schrijven Ik ga deze test niet halen Maar ik ben nog steeds de beste Ik word 5 minuten eerder wakker en zeg "Ari you da best" en ze gaf me alle antwoorden 'Cuz ik vroeg voor hen shiiiz en ik speel niet met ze (a b ****) Als dit een domme h * ee in mijn camera is een maand Ik breek haar verdomde nek 'Cuz dat is hoe ik me voel Direct