Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana grande Songtekst: ​needy (starfox remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana grande - ​needy (starfox remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​needy (starfox remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​needy (starfox remix) .

Origineel

[Verse 1] If you take too long to hit me back I can't promise you how I'll react But all I can say is at least I'll wait for you Lately, I've been on a roller coaster Tryna get a hold of my emotions But all that I know is I need you close [Pre-Chorus] And I'ma scream and shout for what I love Passionate, but I don't give no fucks I admit that I'm a lil' messed up But I can hide it when I'm all dressed up I'm obsessive and I love too hard Good at overthinking with my heart How you even think it got this far, this far? [Chorus] And I can be needy, way too damn needy I can be needy, tell me how good it feels to be needed I can be needy, so hard to please me I know it feels so good to be needed [Verse 2] Sorry if I'm up and down a lot (Yeah) Sorry that I think I'm not enough And sorry if I say sorry way too much You can go ahead and call me selfish (Selfish) But after all this damage, I can't help it (Help it) But what you can trust is I need your touch [Pre-Chorus] I'ma scream and shout for what I love Passionate, but I don't give no fucks I admit that I'm a lil' messed up But I can hide it when I'm all dressed up I'm obsessive and I love too hard Good at overthinking with my heart How you even think it got this far, this far? [Chorus] And I can be needy, way too damn needy I can be needy, tell me how good it feels to be needed I can be needy, so hard to please me I know it feels so good to be needed

 

Vertaling

[Verse 1] If you take too long to hit me back kan ik je niet beloven hoe ik zal reageren Maar alles wat ik kan zeggen is dat ik in ieder geval op je zal wachten Lately, I've been on a roller coaster tryingna get a hold of my emotions But all that I know is I need you close [Pre-Chorus] And I'ma scream and shout for what I love Passionate, but I don't give no fucks Ik geef toe dat ik een beetje in de war ben But I can hide it when I'm all dressed up Ik ben obsessief en hou te veel van mezelf Goed in overpeinzen met mijn hart Hoe denk je dat het zover gekomen is, zover? [refrein] En ik kan behoeftig zijn, veel te verdomd behoeftig Ik kan behoeftig zijn, vertel me hoe goed het voelt om nodig te zijn Ik kan behoeftig zijn, zo hard om mij te behagen I know it feels so good to be needed [Verse 2] Sorry if I'm up and down a lot (Yeah) Sorry dat ik denk dat ik niet genoeg ben And sorry if I say sorry way too much You can go ahead and call me selfish (Zelfzuchtig) But after all this damage, I can't help it (Help it) But what you can trust is I need your touch [Pre-Chorus] I'ma scream and shout for what I love Passionate, but I don't give no fucks I give that I'm a lil' messed up But I can hide it when I'm all dressed up Ik ben obsessief en hou te veel van mezelf Goed in overpeinzen met mijn hart Hoe denk je dat het zover gekomen is, zover? [refrein] En ik kan behoeftig zijn, veel te verdomd behoeftig Ik kan behoeftig zijn, vertel me hoe goed het voelt om nodig te zijn Ik kan behoeftig zijn, zo hard om mij te behagen I know it feels so good to be needed