Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana grande Songtekst: direct contact

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana grande - direct contact ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van direct contact? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals direct contact .

Origineel

If you were mine, boy! there would no be no moon or sun, because I'm truly In love with you and me and my girls don't know what-to-do oh oh oh See it wasn't that cool, we was just chilin at the pool And my homegirl said girl, is there any why we can for a twirl But things got kinda heavy so we jumped into my new chevy and That's when I seen the new boy from the team Hey, man it's me Direct contact aint a thing I could do, I'm too shy but you make me wanna Cry but that's not what I'm used too, if you were mine, boy! there would be No moon or sun, because I'm truly in love with you and me and my girls don't Know what-to-do oh oh oh, should I make contact? no, don't do that So I'll probably leave until my heart says I can't take no more, never felt Like this before. Direct contact ah ah ah no more.

 

Vertaling

Als jij van mij was, jongen! zou er geen maan of zon zijn, want ik ben echt In love with you and me and my girls don't know what-to-do oh oh oh See it wasn't that cool, we was just chilin at the pool And my homegirl said girl, is there any why we can for a twirl But things got kinda heavy so we jumped in my new chevy and That's when I saw the new boy from the team Hey, man it's me Direct contact kan ik niet doen, ik ben te verlegen maar jij maakt dat ik wil Huilen maar dat ben ik niet gewend, als je van mij was, jongen! dan zou er No moon or sun, because I'm truly in love with you and me and my girls don't Weet niet wat te doen oh oh oh, moet ik contact maken? nee, doe dat niet Dus ik ga waarschijnlijk weg totdat mijn hart zegt dat ik het niet meer aankan, ik heb me nog nooit Als dit eerder. Direct contact ah ah ah niet meer.