Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana grande Songtekst: leave me lonely (feat. macy gray)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana grande - leave me lonely (feat. macy gray) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave me lonely (feat. macy gray)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave me lonely (feat. macy gray) .

Origineel

Dangerous love. You're no good for me, darling. Yeah, you turn me away. Like I'm begging for a dollar. Danger, oh, how you hold me. I get a chill inside. And nothing frightens me, baby, oh. Is it love when so easily said goodbye?. Is it love when we've given up before we tried?. Is it love when you stole my peace of mind?. Is it love when you cry, and cry and cry?. So when you walk out that door. Don't you come back no more. My heart has had enough of the give and take. And as much as I want you to stay. You're a dangerous love. And baby, you're no good for me, darling. Cause if you're gonna love me. And leave me hanging here. Then I'd rather you leave me lonely. Even though it hurts. You're a dangerous love. Dangerous love. You're no good for me, darling. Yeah, you turn me away. Like I'm begging for a dollar. Danger, oh, how you hold me. I get a chill inside. And nothing frightens me, baby, oh. So, when you walk out that door. Don't you come back no more. My heart has had enough of the give and take. And as much as I want you to stay. You're a dangerous love. Baby, you're no good for me, darling. 'Cause if you're gonna love me. And leave me hanging here. Then I'd rather you leave, leave me lonely. Even though it hurts. Dangerous love, baby. Dangerous love. You're no good for me, darling. Yeah, you turn me away. Like I'm begging for a dollar. Danger, oh, how you hold me. I get a chill inside. And nothing frightens me, baby, oh

 

Vertaling

Gevaarlijke liefde. Je bent niet goed voor me, schat. Ja, je wijst me af. Alsof ik smeek om een dollar. Gevaar, oh, hoe je me vasthoudt. Ik krijg een rilling van binnen. En niets maakt me bang, schat, oh. Is het liefde als je zo gemakkelijk afscheid neemt? Is het liefde als we hebben opgegeven voordat we het geprobeerd hebben? Is het liefde toen je mijn gemoedsrust stal? Is het liefde als je huilt, en huilt en huilt? Dus als je die deur uitloopt. Kom dan niet meer terug. Mijn hart heeft genoeg van het geven en nemen. En hoe graag ik ook wil dat je blijft. Je bent een gevaarlijke liefde. En schat, je bent niet goed voor mij, schat. Want als je van me gaat houden. En me hier laat hangen. Dan heb ik liever dat je me eenzaam laat. Ook al doet het pijn. Je bent een gevaarlijke liefde. Gevaarlijke liefde. Je bent niet goed voor me, schat. Ja, je wijst me af. Alsof ik smeek om een dollar. Gevaar, oh, hoe je me vasthoudt. Ik krijg een rilling van binnen. En niets maakt me bang, schat. Dus, als je die deur uitloopt. Kom dan niet meer terug. Mijn hart heeft genoeg van het geven en nemen. En hoe graag ik ook wil dat je blijft. Je bent een gevaarlijke liefde. Schatje, je bent niet goed voor me, schat. Want als je van me gaat houden. En me hier laat hangen. Dan heb ik liever dat je weggaat, me eenzaam achterlaat. Ook al doet het pijn. Gevaarlijke liefde, schat. Gevaarlijke liefde. Je bent niet goed voor me, schat. Ja, je wijst me af. Alsof ik smeek om een dollar. Gevaar, oh, hoe je me vasthoudt. Ik krijg een rilling van binnen. En niets maakt me bang, schat, oh