Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana grande Songtekst: not just on christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana grande - not just on christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not just on christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not just on christmas .

Origineel

I'll love you till I die, boy. Every day of my life. I celebrate you, baby, I adore you. Not just on Christmas. Wanna show you in so many ways. 365 days. I'll give you all my presents, boy, I'm for you. Not just on Christmas. Baby, whether rain or shine. Naughty or nice. I'm by your side. Ooh, ooh. Ooh, ah. Ah. I'll love you till I die, boy. Every day of my life. I celebrate you, baby, I adore you. Not just on Christmas. Baby, whether rain or shine. Naughty or nice. I'm by your side. Ooh, ooh. Ooh, ah. Ah

 

Vertaling

Ik zal van je houden tot ik sterf, jongen. Elke dag van mijn leven. Ik vier je, baby, ik aanbid je. Niet alleen met Kerstmis. Ik wil het je op zoveel manieren laten zien. 365 dagen. Ik geef je al mijn cadeautjes, jongen, ik ben voor jou. Niet alleen met Kerstmis. Baby, of het nu regent of schijnt. Stout of aardig. Ik ben aan je zijde. Ooh, ooh. Ooh, ah. Ah. Ik zal van je houden tot ik sterf, jongen. Elke dag van mijn leven. Ik vier je, baby, Ik aanbid je. Niet alleen met Kerstmis. Baby, of het nu regent of schijnt. Stout of aardig. Ik ben aan je zijde. Ooh, ooh. Ooh, ah. Ah