Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana grande Songtekst: u201cbreak your heart right back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana grande - u201cbreak your heart right back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u201cbreak your heart right back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u201cbreak your heart right back .

Origineel

I shoulda saw it comin' I shoulda saw the signs But I wanted to believe you, trust you You said you wouldn't lie But baby you were so good, so good You had me goin' blind You said it was your best friend, I'm guessing I wasn't your type, hey! What goes around comes around And if it goes up, it comes down I know you mad 'cause I found out Want you to feel what I feel right now Now that it's over I just wanna break your heart right back Right back Want you to cry me a river I just want to break your heart right back Hey, all this time, I was blind running 'round telling everybody My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me You said I was your best, would be your last Now he's gone, you're alone Don't want you back You're tellin' me you're sorry Well sorry, my friend 'Cause I've already been there done that Ain't doin' this again No What goes around comes around And if it goes up, it comes down I know you mad 'cause I found out Want you to feel what I feel right now Now that it's over I just wanna break your heart right back Right back Want you to cry me a river I just want to break your heart right back Hey, all this time, I was blind running 'round telling everybody My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me Listen, you got a man but your man ain't loyal Don't understand how to spell it out for ya Yes I'm G, from the A, and they ask why Sorry had to tell you, I'm a nice guy Naw, I'm a sick guy, money too much I step on stage and girls move too much The flow so gross, my nickname school lunch And he with them other guys, you know it's true 'cause G-A-M-B-I-N-O I know they hate but I don't know why, uh I know the way he did you was whack But I know how you can get dude right back Now that it's over I just wanna break your heart right back Right back Want you to cry me a river I just want to break your heart right back Hey, all this time, I was blind running 'round telling everybody My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody I'm comin' out He's comin' I'm comin' out

 

Vertaling

I shoulda saw it comin' I shoulda saw the signs Maar ik wilde je geloven, je vertrouwen Je zei dat je niet zou liegen Maar schatje je was zo goed, zo goed You had me goin' blind Je zei dat het je beste vriend was, ik denk het Ik was je type niet, hé! What goes around comes around En als het omhoog gaat, komt het naar beneden Ik weet dat je boos bent, omdat ik erachter ben gekomen Ik wil dat je voelt wat ik nu voel Now that it's over Ik wil gewoon je hart breken, terug Meteen terug Ik wil dat je een rivier voor me huilt I just want to break your heart right back Hé, al die tijd was ik blind en liep ik rond en vertelde iedereen Mijn kindje loves me Mijn kindje houdt van mij Mijn kindje Mijn baby Mijn baby houdt van me Je zei dat ik je beste was, je laatste zou zijn Nu is hij weg, je bent alleen Ik wil je niet terug Je zegt me dat het je spijt Nou sorry, mijn vriend 'Cause I've already been there done that Ik doe dit niet nog eens No What goes around comes around And if it goes up, it comes down Ik weet dat je boos bent, omdat ik erachter ben gekomen. Ik wil dat je voelt wat ik nu voel Now that it's over Ik wil gewoon je hart breken, terug Meteen terug Ik wil dat je een rivier voor me huilt I just want to break your heart right back Hé, al die tijd was ik blind en liep ik rond en vertelde iedereen Mijn baby houdt van mij Mijn baby houdt van mij Mijn kindje Mijn baby Mijn baby houdt van mij Mijn baby houdt van me Mijn baby houdt van mij My baby My baby Mijn baby houdt van mij Luister, je hebt een man maar je man is niet loyaal Ik begrijp niet hoe ik het voor je moet spellen Ja, ik ben G, van de A, en ze vragen waarom Sorry, ik moest het je vertellen, ik ben een aardige vent Nee, ik ben een zieke man, te veel geld Ik stap op het podium en meisjes bewegen te veel De flow zo vies, mijn bijnaam school lunch And he with them other guys, you know it's true 'cause G-A-M-B-I-N-O I know they hate but I don't know why, uh Ik weet dat de manier waarop hij met je omging klote was. But I know how you can get dude right back Now that it's over I just wanna break your heart right back Meteen terug. Ik wil dat je een rivier voor me huilt I just want to break your heart right back Hé, al die tijd was ik blind en liep ik rond en vertelde iedereen My baby houdt van me My baby loves me My baby My baby My baby loves me My baby loves me My baby loves me My baby My baby My baby loves me Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody Ooh, yeah Runnin' 'round town tellin' everybody I'm comin' out He's comin' I'm comin' out