Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ariana Songtekst: Side To Side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ariana - Side To Side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Side To Side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ariana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Ariana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Side To Side .

Origineel

I've been there all night, Ariana I've been there all day, Nicki Minaj And boy, got me walkin' side to side Let them hoes know [Verse 1 - Ariana Grande:] I'm talkin' to ya See you standing over there with your body Feeling like I wanna rock with your body And we don't gotta think 'bout nothin' ('bout nothin') I'm comin' at ya 'Cause I know you got a bad reputation Doesn't matter, 'cause you give me temptation And we don't gotta think 'bout nothin' ('bout nothin') [Pre-chorus 1 - Ariana Grande:] These friends keep talkin' way too much Say I should give you up Can't hear them, no, 'cause I... [Chorus - Ariana Grande:] I've been there all night I've been there all day And boy, got me walkin' side to side I've been there all night I've been there all day And boy, got me walkin' side to side (side to side) [Verse 2 - Ariana Grande:] Been tryna hide it Baby, what's it gonna hurt if they don't know? Makin' everybody think that we solo Just as long as you know you got me (you got me) And boy I got ya 'Cause tonight I'm making deals with the devil And I know it's gonna get me in trouble Just as long as you know you got me [Pre-chorus 1 - Ariana Grande:] These friends keep talkin' way too much Say I should give you up Can't hear them, no, 'cause I... [Chorus - Ariana Grande:] I've been there all night I've been there all day And boy, got me walkin' side to side (side to side) I've been there all night (Been there all night, baby) I've been there all day (Been there all day, baby) And boy, got me walkin' side to side (side to side) [Refrain - Nicki Minaj:] This the new style with the fresh type of flow Wrist icicle, ride dick bicycle Come true yo, get you this type of blow If you wanna Minaj I got a tricycle [Verse 3 - Nicki Minaj:] All these bitches, flows is my mini-me Body smoking, so they call me young Nicki chimney Rappers in they feelings 'cause they feelin' me Uh, I-I give zero fucks and I got zero chill in me Kissing me, copped the blue box that say Tiffany Curry with the shot, just tell 'em to call me Stephanie Gun pop and I make my gum pop I'm the queen of rap, young Ariana run pop [Pre-chorus 2 - Ariana Grande:] These friends keep talkin' way too much Say I should give him up Can't hear them, no, 'cause I... [Chorus - Ariana Grande:] I've been there all night I've been there all day And boy, got me walkin' side to side (side to side) I've been there all night (Been there all night, baby) I've been there all day (Been there all day, baby) Boy, got me walkin' side to side (side to side) [Refrain - Nicki Minaj:] This the new style with the fresh type of flow Wrist icicle, ride dick bicycle Come true yo, get you this type of blow If you wanna Minaj I got a tricycle

 

Vertaling

Ik heb er de hele nacht, Ariana geweest Ik heb er de hele dag, Nicki Minaj geweest En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts Laat ze Hoes weten [Verse 1 - Ariana Grande:] Ik praat ya Zie sta je daar met je lichaam Gevoel alsof ik rots wil met je lichaam En we niet moeten denken 'bout niets' ( 'bout niets') Ik ben Comin' op ya Want ik weet dat je een slechte reputatie Maakt niet uit, omdat je me de verleiding te geven En we niet moeten denken 'bout niets' ( 'bout niets') [Pre-chorus 1 - Ariana Grande:] Deze vrienden houden talkin' veel te veel Stel dat ik je moet opgeven Kan ze niet horen, nee, want ik ... [Chorus - Ariana Grande:] Ik heb er de hele nacht Ik heb er de hele dag geweest En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts Ik heb er de hele nacht Ik heb er de hele dag geweest En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts (van links naar rechts) [Verse 2 - Ariana Grande:] tryna verbergen Baby, hoe is het pijn doen als ze niet weten? Makin' iedereen denkt dat we solo Net zo lang als je weet dat je me hebt (je hebt me) En jongen die ik heb ya Want vanavond Ik ben het maken van deals met de duivel En ik weet dat het ga me in de problemen Net zo lang als je weet dat je hebt me [Pre-chorus 1 - Ariana Grande:] Deze vrienden houden talkin' veel te veel Stel dat ik je moet opgeven Kan ze niet horen, nee, want ik ... [Chorus - Ariana Grande:] Ik heb er de hele nacht Ik heb er de hele dag geweest En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts (van links naar rechts) Ik heb er de hele nacht (Er geweest de hele nacht, baby) Ik heb er de hele dag geweest (Er geweest de hele dag, baby) En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts (van links naar rechts) [Refrain - Nicki Minaj:] Dit is de nieuwe stijl met de frisse type stroming Pols ijspegel, rijden dick fiets Uitkomen yo, krijg je dit soort klap Als u Minaj wil ik een driewieler [Verse 3 - Nicki Minaj:] Al deze teven, stroomt is mijn mini-me Body roken, zodat ze noemen me jonge Nicki schoorsteen Rappers in deze gevoelens omdat zij feelin 'me Uh, II geven nul neukt en ik kreeg nul chill in me Kissing me, copped de blauwe doos die Tiffany zeggen Curry met het schot, vertel 'em om te bellen me Stephanie Gun pop en ik maak mijn tandvlees pop Ik ben de koningin van rap, jonge Ariana lopen pop [Pre-chorus 2 - Ariana Grande:] Deze vrienden houden talkin' veel te veel Zeggen dat ik moet hem opgeven Kan ze niet horen, nee, want ik ... [Chorus - Ariana Grande:] Ik heb er de hele nacht Ik heb er de hele dag geweest En jongen, heb me Walkin' van links naar rechts (van links naar rechts) Ik heb er de hele nacht (Er geweest de hele nacht, baby) Ik heb er de hele dag geweest (Er geweest de hele dag, baby) Boy, kreeg me Walkin' van links naar rechts (van links naar rechts) [Refrain - Nicki Minaj:] Dit is de nieuwe stijl met de frisse type stroming Pols ijspegel, rijden dick fiets Uitkomen yo, krijg je dit soort klap Als u Minaj wil ik een driewieler