Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ariana yaptang Songtekst: mr incredible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ariana yaptang - mr incredible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr incredible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ariana yaptang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ariana yaptang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr incredible .

Origineel

(Verse 1) Your face on a million billboards Your face on the magazines Your eyes shine bright like diamonds I'll never get to see You're jetting off to London I'm stuck in this small town It's time to face the music you'll never be around You've seen it times before I'm just one of a million But could you pick me out in a crowd that keeps on filling (Pre-chorus) It's harder to know that I'll never get a shot It's sadder to know that where you are is where I'm not (Chorus) Sign your autograph Mr. Incredible Won't you tell me all the things that I want to hear We're a thousand miles apart, the whole world between us But your poster on my wall is keeping you near So date that actress I'll watch you on the movie screen Baby write a song for me Making all the girls scream And someday we'll meet Won't you fall in love with me Or will I be forever invisible It's just another day in the life of Mr. Incredible (Verse 2) I know it seems pathetic I know it seems insane While I know facts about you you'll never know my name I know it seems a long shot Like it will never be And though I try to fight it You mean the world to me You'll never know all the pain That started when you would say Your fans always make your day But would you once look my way (Pre-chorus) It's harder to know that I'll never get a shot It's sadder to know that where you are is where I'm not (Chorus) Sign your autograph Mr. Incredible Won't you tell me all the things that I want to hear We're a thousand miles apart, the whole world between us But your poster on my wall is keeping you near So date that actress I'll watch you on the movie screen Baby write a song for me Making all the girls scream And someday we'll meet Won't you fall in love with me Or will I be forever invisible It's just another day in the life of Mr. Incredible (Verse 3) You're playing arenas I'll watch you on my TV We could be something beautiful If only you knew the real me (Chorus Reprise) Sign your autograph Mr. Incredible Count me in with all the hearts you're breaking tonight If you notice me I'm not like the others 'Cause the hope inside me is saying that someday you might So date that actress I'll watch you on the movie screen Baby write a song for me Making all the girls scream And someday we'll meet Won't you fall in love with me Or will I be forever invisible It's just another day in the life Oh it's just another day in the life It's just another day in the life of Mr. Incredible

 

Vertaling

(Vers 1) Je gezicht op een miljoen reclameborden Je gezicht op de tijdschriften Je ogen stralen helder als diamanten Ik krijg het nooit te zien Je vliegt naar Londen Ik zit vast in dit kleine stadje Het is tijd om de muziek onder ogen te zien waar je nooit bij zult zijn Je hebt het al eerder gezien Ik ben slechts een van de miljoen Maar kun je me uitkiezen in een menigte die maar blijft vullen (Pre refrein) Het is moeilijker om te weten dat ik nooit een kans krijg Het is droeviger om te weten dat waar jij bent, waar ik niet ben (Refrein) Onderteken uw handtekening Mr. Incredible Wil je me niet alles vertellen wat ik wil horen? We zijn duizend mijl van elkaar verwijderd, de hele wereld tussen ons Maar je poster aan mijn muur houdt je in de buurt Dus date die actrice Ik kijk naar je op het filmscherm Baby schrijf een liedje voor mij Alle meisjes laten schreeuwen En op een dag zullen we elkaar ontmoeten Word je niet verliefd op me? Of ben ik voor altijd onzichtbaar Het is gewoon weer een dag in het leven van Mr. Incredible (Vers 2) Ik weet dat het zielig lijkt Ik weet dat het gek lijkt Hoewel ik feiten over jou ken, zul je mijn naam nooit kennen Ik weet dat het een afstandsschot lijkt Alsof het nooit zal zijn En hoewel ik er tegen probeer te vechten Je betekent de wereld voor mij Je zult nooit alle pijn kennen Dat begon toen je zou zeggen Je fans maken altijd je dag Maar zou je ooit mijn kant op kijken (Pre refrein) Het is moeilijker om te weten dat ik nooit een kans krijg Het is droeviger om te weten dat waar jij bent, waar ik niet ben (Refrein) Onderteken uw handtekening Mr. Incredible Wil je me niet alles vertellen wat ik wil horen? We zijn duizend mijl van elkaar verwijderd, de hele wereld tussen ons Maar je poster aan mijn muur houdt je in de buurt Dus date die actrice Ik kijk naar je op het filmscherm Baby schrijf een liedje voor mij Alle meisjes laten schreeuwen En op een dag zullen we elkaar ontmoeten Word je niet verliefd op me? Of ben ik voor altijd onzichtbaar Het is gewoon weer een dag in het leven van Mr. Incredible (Vers 3) Je speelt arena's Ik kijk naar je op mijn tv We kunnen iets moois zijn Kende je maar de echte ik (Chorus Reprise) Onderteken uw handtekening Mr. Incredible Tel me mee met alle harten die je vanavond breekt Als je me opmerkt, ben ik niet zoals de anderen Omdat de hoop in mij zegt dat je dat ooit zou kunnen Dus date die actrice Ik kijk naar je op het filmscherm Baby schrijf een liedje voor mij Alle meisjes laten schreeuwen En op een dag zullen we elkaar ontmoeten Word je niet verliefd op me? Of ben ik voor altijd onzichtbaar Het is gewoon weer een dag in het leven Oh, het is gewoon een andere dag in het leven Het is gewoon weer een dag in het leven van Mr. Incredible