Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arid zone avenues Songtekst: first and last

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arid zone avenues - first and last ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van first and last? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arid zone avenues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arid zone avenues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals first and last .

Origineel

Hey there and how are you? Here's where it starts it's what gets me through I'm sorry I don't remember your name but I defiantly remember your face And I'm sure we've met before Maybe at a party or the grocery store She asks "so what do you want?" I think and say "Well let me be blunt" I don't want to be alone You might be my only one I know I'm coming on strong But I have waited for so long I ask "so what do you say" She goes silent and looks at me that way She speaks up "let's give it a try but let me tell you what I feel inside" I don't want to be alone You are not the only one I know Mr. Right, he'll come along and if it's not you then I will have to say goodbye

 

Vertaling

Hallo daar. en hoe gaat het met jou? Hier is waar het begint. het is wat me er doorheen helpt Het spijt me dat ik je naam niet meer weet maar ik herinner me zeker je gezicht En ik weet zeker dat we elkaar eerder hebben ontmoet Misschien op een feestje of in de supermarkt Ze vraagt. "Dus wat wil je?" Ik denk na en zeg. "Nou, laat ik eerlijk zijn" Ik wil niet alleen zijn. Jij zou mijn enige kunnen zijn. Ik weet dat ik sterk overkom Maar ik heb al zo lang gewacht Ik vraag. "Dus wat zeg je ervan" Ze zwijgt en kijkt me op die manier aan Ze zegt iets. "laten we het proberen maar laat me je vertellen wat ik van binnen voel" Ik wil niet alleen zijn. Je bent niet de enige Ik ken Mr. Right, hij komt wel langs en als jij het niet bent dan zal ik afscheid moeten nemen.