Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arif maulana Songtekst: cause i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arif maulana - cause i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cause i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arif maulana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arif maulana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cause i love you .

Origineel

you are the sun in my days the waves in my ocean the wind in my sky and the beat in my heart all my dreams came true it's the day that I met you I love you you are the sunshine of my life the moon in my nights the light in my dark and the beat in my heart all my dreams came true if you say you love me too cause I love you all my love for you everything that I do just wanted you to believe that I love you and I promise you will never leave you cause in my heart there's only your name melia I wanna be your arms I wanna feel your touch I wanna be yours every moment spent with you is like all my dreams came true never ask why I love you just accept it's that I do

 

Vertaling

jij bent de zon in mijn dagen de golven in mijn oceaan de wind in mijn lucht en de slag in mijn hart al mijn dromen zijn uitgekomen het is de dag dat ik je ontmoette ik hou van je jij bent de zonneschijn in mijn leven de maan in mijn nachten het licht in mijn donker en de beat in mijn hart al mijn dromen zijn uitgekomen als je zegt dat je ook van mij houdt want ik hou van jou al mijn liefde voor jou alles wat ik doe ik wil alleen dat je gelooft dat ik van je hou en ik beloof je dat ik je nooit zal verlaten want in mijn hart is er alleen jouw naam Melia Ik wil je armen zijn Ik wil je aanraking voelen ik wil de jouwe zijn elk moment met jou is alsof al mijn dromen uitkomen vraag nooit waarom ik van je hou accepteer gewoon dat het zo is