Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arise Songtekst: and the truth is lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arise - and the truth is lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and the truth is lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and the truth is lies .

Origineel

Lock me up from the rest of the world but I'm alive inside my head. Never to tell the world what went wrong, only to save themselves. Ahostile humanity, they make the truth, but the truth is lie. [Chorus] Unleash a lie that will hold me down. They pin me down with their demon eyes, the truth is lie, and will never let me out. I'm an experiment, a failure of science, hidden from the world. My world is in me, inside these walls, at least I'm not immortal, the truth lies buried within me. They make the truth, but the truth is lie. [Chorus] Unleash a lie that will hold me down. They pin me down with their demon eyes, the truth is lie, and will never let me out.

 

Vertaling

Sluit me op van de rest van de wereld, maar ik leef in mijn hoofd. Nooit om de wereld vertellen wat er mis ging, alleen om zichzelf te redden. Vijandige mensheid, ze maken de waarheid, maar de waarheid is een leugen. [Refrein] Ontketenen een leugen die mij neer zal houden. Ze houden me vast met hun duivelse ogen, de waarheid is een leugen, en ze zullen me nooit me eruit laten. Ik ben een experiment, een mislukking van de wetenschap, verborgen voor de wereld. Mijn wereld is in mij, binnen deze muren, ik ben tenminste niet onsterfelijk, de waarheid ligt begraven in mij. Ze maken de waarheid, maar de waarheid is een leugen. [refrein] Laat een leugen los die me zal vasthouden. Ze houden me vast met hun duivelse ogen, de waarheid is een leugen, en ze zullen me nooit loslaten.