Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlindo cruz Songtekst: chegamos ao fim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlindo cruz - chegamos ao fim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chegamos ao fim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlindo cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlindo cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chegamos ao fim .

Origineel

Olha pra dentro de nós. Nosso amor terminou num deserto. Você vem me condenar. Mas sabe que errou também.. Olha pra dentro de nós. No jardim já morreram as flores. Nossas fotos perderam as cores. Nossa cama está tão vazia. Chego a ter calafrio no corpo. E a tristeza invade o meu rosto. Quando eu lembro teu cheiro, teu gosto. E a farra que a gente fazia.. Onde foi nossa magia. Nosso mundo encantado. Foi sofrendo lado a lado. Que o amor se acabou... Chegamos ao fim tá doendo sim. eu chego a perder a voz. só resta chorar e se lamentar. pelo que restou de nós

 

Vertaling

Kijk in ons. Onze liefde eindigde in een woestijn. Je komt me veroordelen. Maar je weet dat je het ook mis had. Kijk binnen in ons. In de tuin zijn de bloemen uitgebloeid. Onze foto's hebben hun kleuren verloren. Ons bed is zo leeg. Ik krijg een rilling in mijn lichaam. En droefheid overvalt mijn gezicht. Als ik me je geur herinner, je smaak. En de lol die we vroeger hadden... Waar was onze magie. Onze betoverde wereld. Het was lijden zij aan zij. Die liefde is voorbij... We hebben het einde bereikt. Het doet pijn. Ik verlies mijn stem. Alles wat overblijft is huilen en rouwen. Voor wat er van ons over is