Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlindo cruz Songtekst: mulher indigesta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlindo cruz - mulher indigesta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mulher indigesta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlindo cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlindo cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mulher indigesta .

Origineel

Mas que mulher indigesta!(Indigesta!). Merece um tijolo na testa. Essa mulher não namora. Também não deixa mais ninguém namorar. É um bom center-half pra marcar. Pois não deixa a linha chutar. E quando se manifesta. O que merece é entrar no açoite. Ela é mais indigesta do que prato. De salada de pepino à meia-noite. Essa mulher é ladina. Toma dinheiro, é até chantagista. Arrancou-me três dentes de platina. E foi logo vender no dentista

 

Vertaling

Wat een onverteerbare vrouw! Ze verdient een steen in haar voorhoofd. Die vrouw heeft geen afspraakjes. Ze laat ook niemand anders met haar uitgaan. Ze is een goede middenvelder om te scoren. Omdat ze de lijn niet laat schoppen. En als het te zien is. Wat ze verdient is een pak slaag. Ze is meer onverteerbaar dan gerecht. Komkommersalade om middernacht. Die vrouw is een dief. Ze neemt geld aan, ze is zelfs een chanteur. Ze sloeg drie platina tanden uit me. Toen ging ze naar de tandarts en verkocht ze aan mij.