Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlo guthrie Songtekst: amazing grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlo guthrie - amazing grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amazing grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlo guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlo guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amazing grace .

Origineel

Amazing grace! How sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost but now am found Was blind but now I see T'was grace that taught my heart to fear And grace my fears relieved Oh how precious did that grace appear The hour I first believed Amazing grace! How sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost but now am found Was blind but now I see Shall I be wafted to the skies On flowery beds of ease While others strive to win the prize And sail on bloody seas Amazing grace! How sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost but now am found Was blind but now I see

 

Vertaling

Geweldige genade! Hoe zoet het geluid Dat redde een ellendeling als ik Ik was eens verloren maar nu ben ik gevonden Was blind maar nu zie ik Het was genade die mijn hart leerde vrezen En genade mijn angsten verlichtte Hoe kostbaar was die genade Het uur dat ik voor het eerst geloofde Verbazingwekkende genade. Hoe zoet het geluid dat een ellendeling als ik redde Ooit was ik verloren, maar nu ben ik gevonden. Ik was blind, maar nu kan ik zien. Zal ik worden meegevoerd naar de hemel Op bloemrijke bedden van gemak Terwijl anderen streven om de prijs te winnen En varen op bloederige zeeën Verbazingwekkende gratie. Hoe zoet is het geluid Dat redde een ellendeling als ik Ik was eens verloren maar nu ben ik gevonden Was blind maar nu zie ik