Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlo guthrie Songtekst: ocean crossing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlo guthrie - ocean crossing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocean crossing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlo guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlo guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocean crossing .

Origineel

Words and music by Arlo Guthrie Looked into your eyes this morning You were far away You must have known I was looking for you You knew you couldn't stay All these winds blowin' on me Blowing in the nighttime lonely Blew on over the ocean to you Blew my words away Put on your heavenly shoes babe Walk around the clouds You know that's where I'm bound to be now I'm coming with the crowds All these faces looking at me Looking through me I don't mind I just seen your face a-worrying I loved you when you cried Take my hand across the water You won't leave no tracks behind Step all over the moon lit ocean It's only in your mind All these thoughts just rip me Who can heal a heart that's broken Like the winds that blow unspoken Blow my love away

 

Vertaling

Words and music by Arlo Guthrie Looked in your eyes this morning You were far away Je moet geweten hebben dat ik naar je op zoek was You knew you couldn't stay All these winds blowin' on me Blowing in the nighttime lonely Blew on over the ocean to you Blies mijn woorden weg Trek je hemelse schoenen aan, schat Loop rond de wolken Je weet dat dat is waar ik nu zal zijn Ik kom met de menigte Al die gezichten die naar me kijken Door me heen kijken vind ik niet erg Ik heb je gezicht gezien terwijl je je zorgen maakte Ik hield van je toen je huilde Neem mijn hand over het water Je zult geen sporen achterlaten Stap over de maanverlichte oceaan It's only in your mind Al deze gedachten verscheuren me Wie kan een gebroken hart genezen? Zoals de wind die onuitgesproken waait Blow my love away