Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlo guthrie Songtekst: one night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlo guthrie - one night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlo guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlo guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one night .

Origineel

One night with you Is what I'm now prayin' for The things that we two could plan Would make my dreams come true Just call on me And I'll be right by your side I need your sweet heavy hand My love's too strong to hide Always lived a very quiet life I ain't never done no wrong Now I know life without you Has been too long, too long One night with you Is what I'm now prayin' for The things that we two could plan Would make my dreams come true

 

Vertaling

Een nacht met jou Is waar ik nu voor bid De dingen die wij twee kunnen plannen Zou mijn dromen waar maken Just call on me En ik zal aan je zijde staan Ik heb je lieve zware hand nodig Mijn liefde is te sterk om te verbergen Ik heb altijd een heel rustig leven geleid I ain't never done no wrong Nu weet ik dat het leven zonder jou Te lang, te lang is geweest Een nacht met jou Is waar ik nu voor bid De dingen die wij twee kunnen plannen Mijn dromen zouden doen uitkomen