Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arlo guthrie Songtekst: running down the road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arlo guthrie - running down the road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running down the road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arlo guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arlo guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running down the road .

Origineel

Words and music by Arlo Guthrie Running down the road Make my get away Everything I told you Was just yesterday Yes, You know I'm off again Oh, and I've been told You were there beside me Running down the road Walking down the street Meet me down the line Police car at my feet They were there on time Everybody's looking for Something to explode How can you afford the time Running down the road My feet are getting tired My head begins to spin Who of us is dreaming You or me or him? Yes, You know I'm waiting While these times unfold Looking backward briefly Running down the road (Repeat first verse)

 

Vertaling

Words and music by Arlo Guthrie Rennend over de weg Make my get away Everything I told you Was gisteren Yes, You know I'm off again Oh, en er is mij verteld Je was daar naast me Ik ren over de weg Walking down the street Meet me down the line Politie auto aan mijn voeten Ze waren er op tijd Iedereen is op zoek naar Iets om te ontploffen Hoe kun je je de tijd veroorloven Rennend over de weg Mijn voeten worden moe Mijn hoofd begint te tollen Wie van ons is aan het dromen Jij of ik of hij? Ja, U weet dat ik wacht Terwijl deze tijden zich ontvouwen Kort achterom kijkend Running down the road (Herhaal eerste couplet)