Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armagedda Songtekst: poetry from poisoned mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armagedda - poetry from poisoned mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poetry from poisoned mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armagedda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armagedda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poetry from poisoned mind .

Origineel

The stench from the forest Of burning skin Bringing memories back From ancient Sacrifices It has been centuries Since I left my body But I still live Through the sound of torture My sense falls to the depths of Filth, pain and suffering Which is feeding my inspiration To my art of undead human corpse sculpture I taste the evil To satisfy my mental hunger If I wasn't immortal I would be dead (again) For the last time

 

Vertaling

De stank van het bos van brandende huid Brengt herinneringen terug Van oude offers Het is eeuwen geleden Sinds ik mijn lichaam verliet Maar ik leef nog steeds Door het geluid van marteling Mijn gevoel valt naar de diepten van Vuiligheid, pijn en lijden Wat mijn inspiratie voedt Voor mijn kunst van ondode menselijke lijksculptuur Ik proef het kwaad Om mijn mentale honger te stillen Als ik niet onsterfelijk was, zou ik (alweer) dood zijn Voor de laatste keer