Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armand van helden Songtekst: sugar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armand van helden - sugar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sugar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armand van helden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armand van helden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sugar .

Origineel

Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Sugah, sugah, come to me, I'll give you something you'll believe Sugah, sugah, come for me Let this love come from me Sugah, sugah, come for me I'll give you something you'll believe Last night an angel came for me Woke me out of sleep Said, "Girl, you best get on your feet, Don't miss the ride" Last night that angel spoke to me Said I was going deep Said I shouldn't fight the love I feel inside Never mind about when I tried to say That you were in the way Forget about those games I used to play, Don't press rewind Baby, I can't have another man, I want you in my life Honey, you could be the perfect for me For all time If I told you, too many times That you would make me feel alive I just want to know you, never let you hide Even all your little white lies Only gonna be a matter of mind 'Till you believe in love divine Sugah, sugah, come to me, I'll give you something you'll believe Sugah, sugah, come for me Let this love come from me Sugah, sugah, come for me I'll give you something you'll believe I never thought I'd find myself Acting like a fool I'll never calm a buzz like this The fever's burning through So the poison's invaded and now I begin To not know what to do Just the smell of you got me going back to school If I told you, too many times That you would make me feel alive I just want to know you, never let you hide Even all your little white lies Only gonna be a matter of mind 'Till you believe in love divine Sugah, oh yeah Sugah, oh yeah If I told you, too many times That you would make me feel alive I just want to know you, never let you hide Even all your little white lies Only gonna be a matter of mind 'Till you believe in love divine Sugah, sugah, come to me, I'll give you something you'll believe Sugah, sugah, come for me Let this love come from me Sugah, sugah, come for me I'll give you something you'll believe Sugah, sugah, come to me, I'll give you something you'll believe Sugah, sugah, come for me Let this love come from me Sugah, sugah, come for me I'll give you something you'll believe

 

Vertaling

Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Sugah, sugah, kom naar mij, Ik zal je iets geven wat je zult geloven Sugah, sugah, kom voor mij Laat deze liefde van mij komen Sugah, sugah, kom voor mij Ik zal je iets geven wat je zult geloven Afgelopen nacht kwam er een engel voor me Maakte me wakker uit mijn slaap Zei, "Girl, you best get on your feet, Mis de rit niet" Vannacht sprak die engel tegen me Zei dat ik diep ging Hij zei dat ik niet moest vechten tegen de liefde die ik van binnen voel Never mind about when I tried to say Dat jij in de weg stond Vergeet de spelletjes die ik vroeger speelde, Druk niet op terugspoelen Schatje, ik kan geen andere man krijgen, Ik wil jou in mijn leven Schatje, je zou perfect voor me kunnen zijn Voor altijd Als ik je al te vaak verteld heb Dat je me zou laten voelen dat ik leef Ik wil je gewoon kennen, je nooit laten verstoppen Zelfs al je kleine leugentjes Het zal alleen een kwestie van geest zijn 'Tot je gelooft in goddelijke liefde Sugah, sugah, kom naar mij, Ik zal je iets geven dat je zult geloven Sugah, sugah, kom voor mij Laat deze liefde van mij komen Sugah, sugah, kom voor mij Ik zal je iets geven wat je zult geloven Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zou vinden Acteren als een dwaas Ik zal nooit kalmeren met zo'n buzz The fever's burning through So the poison's invaded and now I begin To not know what to do Alleen al de geur van jou laat me terug naar school gaan Als ik je te vaak verteld heb Dat je me zou laten voelen dat ik leef Ik wil je gewoon kennen, je nooit laten verstoppen Zelfs al je kleine leugentjes Het zal alleen een kwestie van geest zijn 'Tot je gelooft in goddelijke liefde Sugah, oh yeah Sugah, oh yeah If I told you, too many times Dat je me zou laten voelen dat ik leef Ik wil je gewoon kennen, je nooit laten verstoppen Zelfs al je kleine leugentjes Het zal alleen een kwestie van geest zijn 'Tot je gelooft in goddelijke liefde Sugah, sugah, kom naar mij, Ik zal je iets geven dat je zult geloven Sugah, sugah, kom voor mij Laat deze liefde van mij komen Sugah, sugah, kom voor mij Ik zal je iets geven wat je zult geloven Sugah, sugah, kom naar mij, Ik zal je iets geven wat je zult geloven Sugah, sugah, kom voor mij Laat deze liefde van mij komen Sugah, sugah, kom voor mij Ik zal je iets geven wat je zult geloven