Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armin van buuren Songtekst: another you another me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armin van buuren - another you another me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another you another me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armin van buuren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armin van buuren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another you another me .

Origineel

I'm not saying I'm not sorry Just looking for another you It's not getting any better, better I'm not saying I'm not sorry Just looking for another you It's not getting any better, better But what I can I do? When there's something wrong When we keep holding on to the best days? I'm not saying I'm not sorry Just looking for another you Looking for another you Just looking for another you, another you Just looking for another you I don't know any other way to show It's not getting any better I think we both know there's something wrong But we keep holding on to the best days I'm not saying I'm not sorry Just looking for I'm just looking for another I'm just looking for another you I'm just looking for another I'm just looking for another you Just for another you

 

Vertaling

Ik zeg niet dat ik geen spijt heb. Ik ben op zoek naar een andere jij Het wordt er niet beter op, beter Ik zeg niet dat het me niet spijt Just looking for another you It's not getting any better, better Maar wat kan ik doen? When there's something wrong Wanneer we blijven vasthouden aan de beste dagen? Ik zeg niet dat ik geen spijt heb Just looking for another you Op zoek naar een andere jij Just looking for another you, another you Just looking for another you I don't know any other way to show It's not getting any better Ik denk dat we allebei weten dat er iets mis is But we keep holding on to the best days Ik zeg niet dat het me niet spijt Just looking for I'm just looking for another I'm just looking for another you I'm just looking for another I'm just looking for another you Just for another you