Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armin van buuren Songtekst: hold on to me (john o’callaghan remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armin van buuren - hold on to me (john o’callaghan remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on to me (john o’callaghan remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armin van buuren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armin van buuren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on to me (john o’callaghan remix) .

Origineel

I see the faces, people and places Burn up the night, and fade to grey Walking on water, dancing on wire Hang on the edge and don't look down I'm on the outside, wide open spaces Searching for time, to hold on to Into the daylight, your revelation Cuts like a knife, then breaks on through Hold on to this To dream is a gift To love is divine and I won't bring you down Hold on to me To dream is to be To live is to shine and I won't bring you down Hold on to this To dream is a gift To love is divine and I won't bring you down Hold on to me To dream is to be To live is to shine and I won't bring you down And breaks on through Hold on to this To dream is a gift To love is divine and I won't bring you down

 

Vertaling

Ik zie de gezichten, mensen en plaatsen De nacht verbranden, en vervagen tot grijs Lopend op water, dansend op draad Hang aan de rand en kijk niet naar beneden Ik ben aan de buitenkant, wijd open ruimtes Zoekend naar tijd, om me aan vast te houden In het daglicht, jouw openbaring Snijdt als een mes, breekt dan door Hou je hieraan vast Dromen is een geschenk Liefhebben is goddelijk en ik zal je niet neerhalen Hou me vast. Dromen is zijn Leven is stralen en ik haal je niet naar beneden Hou je hieraan vast Dromen is een geschenk Liefhebben is goddelijk en ik haal je niet naar beneden Hou me vast. Dromen is zijn Leven is schijnen en ik haal je niet naar beneden En breekt door Hou je hieraan vast Dromen is een geschenk Liefhebben is goddelijk en ik haal je niet naar beneden