Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armored saint Songtekst: march of the sain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armored saint - march of the sain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van march of the sain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armored saint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armored saint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals march of the sain .

Origineel

(John Bush/Dave Prichard/Phil E. Sandoval/Joey Vera/Gonzo) You're the youth bangers fight forever more Raise your golden hammer bring it down like Thor Ooh the force is going to bring us victory No foe or rival will stop the energy It's a vital mistake To try to brawl with the brave The storm just breaks out in rage Oh then it's time to release the martyrs on your mind It's the march of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint Clench your fist a battle's on the way Shout the truth metal's here to claim the day Hear the crowd's mighty roar It verifies assurance that we won another war It's a vital mistake To try to brawl with the brave The storm just breaks out in rage Oh then it's time to release the martyrs on your mind It's the march of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint It's a vital mistake To try to brawl with the brave The storm just breaks out in rage Oh then it's time to release the martyrs on your mind March of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint March of the saint, march of the saint March of the saint.

 

Vertaling

(John Bush/Dave Prichard/Phil E. Sandoval/Joey Vera/Gonzo) You're the youth bangers fight forever more Raise your golden hammer bring it down like Thor Ooh the force is going to bring us victory Geen vijand of rivaal zal de energie stoppen. Het is een grote fout Om te proberen te vechten met de dapperen De storm breekt alleen maar uit in woede. Oh dan is het tijd om de martelaren in je gedachten los te laten Het is de mars van de heilige, mars van de heilige Mars van de heilige, mars van de heilige Klem je vuist, er is een gevecht op komst Schreeuw de waarheid, metaal is hier om de dag op te eisen Hoor het machtige gebrul van de menigte Het verifieert de zekerheid dat we weer een oorlog gewonnen hebben Het is een grote fout Om te proberen te vechten met de dapperen De storm breekt alleen maar uit in woede. Oh dan is het tijd om de martelaren in je gedachten los te laten Het is de mars van de heilige, mars van de heilige De mars van de heilige, de mars van de heilige De mars van de heilige, de mars van de heilige De mars van de heilige, de mars van de heilige Het is een grote fout Om te proberen te vechten met de dapperen De storm breekt alleen maar uit in woede Oh dan is het tijd om de martelaren op je geest los te laten Mars van de heilige, mars van de heilige Mars van de heilige, mars van de heilige De mars van de heilige, de mars van de heilige Mars van de heilige, mars van de heilige Mars van de heilige.