Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armored saint Songtekst: muscle memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armored saint - muscle memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van muscle memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armored saint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armored saint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals muscle memory .

Origineel

I read the news every day or I try Switch back and forth between A scowl and a smile People lift me up or drop me Flat like a stone But still I want to believe in them My clan comes number one in the fight We brought souls in this world And we'll do it right Though my moods they swing like a pendulum They know where my heart comes from Like our dear departed friend Andy told me It's only water off a ducks Back in the stream Face it like a man face it like a wimp But either way you're facing it Burying your hero underneath Your feathers Signals a swan song Yes the ride is short but your Heretage is long Muscle memory Is what I use to carry me Muscle memory Ain't no way I worry 'bout a thing Muscle memory I reference stuff I know Muscle memory Then put my feet down and go I want music to bring me down to my knees Make me sob like an infant make me angry Rip me to shreds clue me back up Make my mind explode Things that matter I can afford Get my shit together and get onboard Shed every pound, melt it away Rid that overweight load Burying your head underneath the sand Is succumbing to the words I can't Ok the ride may stall but your legacy Stands tall Muscle memory Is what I use to carry me Muscle memory Ain't no way I worry 'bout anything Muscle memory I reference stuff I learn Muscle memory Disfigurement I've earned And I wear it like a badge of honor No stone unturned Yeah it's the bane of my existence To pass the torch in a world of nonsense Shot a miss So many nights I've toiled over this Once around Crotchety young man make it count I make my own news out on the fly Do much more than I need to get by People lift me up Don't let me drop Or at least have a net there Burying your hero in your hands Looks like a deserted plan Yes the ride is short With temptations to abort ok the ride may stall You still sound off the bugle call Muscle memory Is what I use to carry me Muscle memory Ain't no way I worry 'bout anything Muscle memory I reference stuff I know Muscle memory Then put me feet down and go And I go, yeah There I go

 

Vertaling

Ik lees elke dag het nieuws of ik probeer heen en weer te schakelen tussen Een frons en een glimlach Mensen tillen me op of laten me vallen Plat als een steen Maar toch wil ik in hen geloven Mijn clan is nummer één in de strijd We hebben zielen in deze wereld gebracht En we zullen het goed doen Hoewel mijn stemmingen schommelen als een slinger Ze weten waar mijn hart vandaan komt Zoals onze lieve overleden vriend Andy me vertelde Het is maar water van een eend Back in the stream Zie het onder ogen als een man, zie het onder ogen als een watje Maar hoe je het ook bekijkt Je begraaft je held onder Je veren Betekent een zwanenzang Ja de rit is kort maar je Heretage is lang Spiergeheugen Is wat ik gebruik om me te dragen Spiergeheugen Ik maak me nergens zorgen over Spiergeheugen Ik verwijs naar dingen die ik ken Spiergeheugen Dan zet ik mijn voeten neer en ga Ik wil dat muziek me op mijn knieën brengt Me laat snikken als een zuigeling Me kwaad maakt me aan flarden scheurt me weer oplost mijn geest laat exploderen Dingen die belangrijk zijn kan ik me veroorloven Krijg mijn shit bij elkaar en ga aan boord Gooi elk pondje weg, smelt het weg Ontdoe je van dat overgewicht Je kop onder het zand steken Is toegeven aan de woorden ik kan het niet Oké, de rit kan stagneren maar je erfenis staat hoog Spiergeheugen Is wat ik gebruik om me te dragen Spiergeheugen Ik maak me nergens zorgen over Spiergeheugen Ik verwijs naar dingen die ik leer Spiergeheugen Verminking heb ik verdiend En ik draag het als een eremedaille Geen middel onbeproefd gelaten Ja, het is de vloek van mijn bestaan Om de fakkel door te geven in een wereld van onzin Een schot gemist Zoveel nachten heb ik gezwoegd over dit Eenmaal rond Chagrijnige jonge man laat het tellen Ik maak mijn eigen nieuws uit de lucht Doe veel meer dan ik nodig heb om rond te komen Mensen tillen me op Laten me niet vallen Of hebben op zijn minst een net daar Begraaf je held in je handen Lijkt op een verlaten plan Ja, de rit is kort Met verleidingen om af te breken ok de rit kan stagneren Je laat nog steeds de hoorn klinken Spiergeheugen Is wat ik gebruik om me te dragen Spiergeheugen Ik maak me nergens zorgen over Spiergeheugen Ik verwijs naar dingen die ik ken Spiergeheugen Dan zet ik mijn voeten neer en ga En ik ga, ja Daar ga ik