Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: armored saint Songtekst: over the edge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: armored saint - over the edge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over the edge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van armored saint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van armored saint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over the edge .

Origineel

There's an open door callin' to me I just can't ignore Wakin' up, I realize Bars of steel to keep me inside Justice has done me wrong Guilty for crime will age me so long Understand that it's more than too late Where's the lucky dog, who used me for the bait? I'm falling over the edge Yeah, I guess he was pretty smart Left me in the street with my gun in the dark Murder, well, I tried to prevent Instead up the river is how my time is spent I think, I'm over the edge I've been doin' time Tired of doin' time Over the edge I can't take more of this cell So don't be alarmed When you hear this prisoner yell Far away, far away Never too far away from the truth But where's the fairness? What's a harmless man to do? But see it through, though I'm trapped in this death bringing doom Words of hope, there ain't no place for this forgotten face I take my chances Now I know I'm over the edge Over the edge Get me out, get me out Over the edge I'm tired, over the edge

 

Vertaling

Er is een open deur die naar me roept I just can't ignore Wakker worden, realiseer ik me. Stangen van staal om me binnen te houden Justitie heeft me onrecht aangedaan Schuldig aan misdaad zal me zo lang oud maken Begrijp dat het meer dan te laat is Waar is de gelukkige hond, die mij als aas gebruikte? Ik val over de rand. Ja, ik denk dat hij behoorlijk slim was. Liet me op straat achter met mijn pistool in het donker. Moord, nou, ik probeerde het te voorkomen. In plaats van de rivier op is hoe mijn tijd wordt besteed Ik denk dat ik over de rand ben. I've been doin' time Moe van de tijd te doen Over de rand I can't take more of this cell Dus wees niet ongerust Als je deze gevangene hoort schreeuwen Ver weg, ver weg Nooit te ver weg van de waarheid Maar waar is de eerlijkheid? Wat moet een onschuldig man doen? Maar zie het door, hoewel ik gevangen ben in deze dood brengende ondergang Woorden van hoop, er is geen plaats voor dit vergeten gezicht Ik neem mijn kansen. Nu weet ik dat ik over de rand ben Over de rand Haal me eruit, haal me eruit Over the edge Ik ben moe, over het randje