Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: army of freshmen Songtekst: put me in a photograph

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: army of freshmen - put me in a photograph ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put me in a photograph? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van army of freshmen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van army of freshmen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put me in a photograph .

Origineel

WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH NEW KID IN A BRAND NEW TOWN SEVERED FROM MY BETTER HALF here we go again, we got to move again pack up the old stuff, pick up some new friends I'll be the new kid just like the last time in a new town with the same sign that says home sweet home is just another home and it's the only home that I have ever known I'm never fitting in, just like the last time this is the last time I'm ever gonna move WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH NEW KID IN A BRAND NEW TOWN SEVERED FROM MY BETTER HALF got a lot of friends, I'll never see again just a screen name, late night on the IM how you been dude, I've been permanently screwed relocation, co-frustration, constant complication pack it up, pick it up, stuff it in the truck let me sum it up the situation pretty much sucks I should runaway, destination yesterday map in the back pack, never ever looking back WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH NEW KID IN A BRAND NEW TOWN SEVERED FROM MY BETTER HALF WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH NEW KID, NEW TOWN, TOUCHDOWN SEVERED FROM MY BETTER HALF I leave my autograph in every closet take a look in yours, you probably got it magic marker on the wall that no one ever sees or saw as I see and saw wait up, tear it up WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH NEW KID IN A BRAND NEW TOWN SEVERED FROM MY BETTER HALF WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP

 

Vertaling

WACHT EVEN, ZET ME OP EEN FOTO VERSCHEUR HET, KIJKEND HOE IEDEREEN LACHT NIEUW KIND IN EEN GLOEDNIEUWE STAD GESCHEIDEN VAN MIJN BETERE HELFT Hier gaan we weer, we moeten weer verhuizen pak de oude spullen in, neem wat nieuwe vrienden mee ik zal de nieuwe jongen zijn net als de vorige keer in een nieuwe stad met hetzelfde bordje dat zegt home sweet home is just another home en het is het enige thuis dat ik ooit gekend heb ik zal er nooit bijhoren, net als de vorige keer dit is de laatste keer dat ik ooit verhuis WACHT EVEN, ZET ME OP EEN FOTO VERSCHEUR HET, KIJK HOE IEDEREEN LACHT NIEUW KIND IN EEN GLOEDNIEUWE STAD GESCHEIDEN VAN MIJN BETERE HELFT Ik heb veel vrienden die ik nooit meer zal zien. alleen een schermnaam, 's avonds laat op de IM Hoe is het met je, kerel? Ik ben voorgoed genaaid. verhuizing, mede-frustratie, constante complicatie Pak het in, pak het op, stop het in de truck. Laat me het samenvatten, de situatie is zo'n beetje klote. Ik zou moeten weglopen, bestemming gisteren kaart in de rugzak, nooit meer omkijken WACHT, ZET ME OP EEN FOTO VERSCHEUR HET, KIJK HOE IEDEREEN LACHT NIEUW KIND IN EEN GLOEDNIEUWE STAD GESCHEIDEN VAN MIJN BETERE HELFT WACHT EVEN, ZET ME OP EEN FOTO VERSCHEUR HET, KIJK HOE IEDEREEN LACHT NIEUW KIND, NIEUWE STAD, TOUCHDOWN GESCHEIDEN VAN MIJN BETERE HELFT Ik laat mijn handtekening achter in elke kast kijk eens in de jouwe, je hebt hem waarschijnlijk magische stift op de muur dat niemand ooit ziet of zag zoals ik zie en zag wacht even, verscheur het WACHT EVEN, ZET ME OP EEN FOTO VERSCHEUR HET, KIJK HOE IEDEREEN LACHT NIEUW KIND IN EEN GLOEDNIEUWE STAD GESCHEIDEN VAN MIJN BETERE HELFT WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP, WATCHING EVERYBODY LAUGH WAIT UP, PUT ME IN A PHOTOGRAPH TEAR IT UP