Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: army of me Songtekst: 2 into 1

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: army of me - 2 into 1 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 2 into 1? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van army of me! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van army of me en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 2 into 1 .

Origineel

I know it sounds foolish, but I live in hope That one day all of my friends can be home. For now, you are broken, you feel so unsure. Wherever we are, we can't go back where we were. And I wanna fly Straight into the sun. I wanna burn Two into one. I know it sounds foolish, but I'm still in love. Although I surrendered, I'm not giving up. So if there is something that's making you stay. I'm standing right here, I won't walk away. And I wanna fly Straight into the sun. I wanna burn Two into one. And I've forgiven you. It's all that I can do. It seems you have no choice When you love someone. I want you to know I want you to see To forgive is to breathe, And it's something, It's something you need. Oh, I forgive what you've done. Oh, I wanna burn two into one. [Repeats] Two into, two into one. Two into, two into one, yes. Two into, two into one, yes. Two into, two into one, yes. I know it sounds foolish, but I'm still in love. I know it sounds foolish, I'm not giving up.

 

Vertaling

Ik weet dat het dwaas klinkt, maar ik leef in de hoop dat op een dag al mijn vrienden thuis kunnen zijn. Voor nu, ben je gebroken, je voelt je zo onzeker. Waar we ook zijn, we kunnen niet terug naar waar we waren. En ik wil vliegen recht in de zon. Ik wil verbranden Twee in één. Ik weet dat het dwaas klinkt, maar ik ben nog steeds verliefd. Hoewel ik me overgaf, geef ik niet op. Dus als er iets is dat je doet blijven. Ik sta hier, ik loop niet weg. En ik wil vliegen Recht in de zon. Ik wil verbranden Twee in één. En ik heb je vergeven. Het is alles wat ik kan doen. Het lijkt erop dat je geen keus hebt Wanneer je van iemand houdt. Ik wil dat je het weet. Ik wil dat je ziet Vergeven is ademen, En het is iets, Het is iets wat je nodig hebt. Oh, ik vergeef wat je hebt gedaan. Oh, ik wil twee in één verbranden. [Herhaalt] Twee in, twee in één. Twee in, twee in één, ja. Twee in, twee in één, ja. Twee in, twee in één, ja. Ik weet dat het dwaas klinkt, maar ik ben nog steeds verliefd. Ik weet dat het dom klinkt, maar ik geef het niet op.