Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arphalon Songtekst: mind control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arphalon - mind control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mind control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arphalon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arphalon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mind control .

Origineel

I can't take it much more Fighting against my soul Pretending that my life is getting clearer Million thought's cross my brain I which i was insane Internal strife to decide who's in control Master of controlling minds I thought my life would be just fine I need you here Come save me From these demons Time Goes by With every breath i take , My mind awaits For guidance straight from controlling state For my own sake Hey undeserving soul I am so caught up in my mind I can't focus on one thing at a time Am i dreaming But there's no part of me that could even feel the Slipping of my soul Master of controlling minds I thought my life would be just fine I need you here Come save me From these demons Time Goes by With every breath i take , My mind awaits For guidance straight from controlling state For my own sake

 

Vertaling

Ik kan er niet veel meer tegen Vechten tegen mijn ziel Doen alsof mijn leven duidelijker wordt Miljoen gedachten gaan door mijn hoofd Ik was waanzinnig Interne strijd om te beslissen wie de controle heeft Meester van het beheersen van geesten Ik dacht dat mijn leven goed zou zijn ik heb je hier nodig Kom me redden van deze demonen De tijd verstrijkt Bij elke ademhaling wacht mijn geest Voor begeleiding rechtstreeks vanuit controlerende staat Voor mijn eigen bestwil Hey ziel die het niet verdient Ik ben zo in mijn gedachten verstrikt Ik kan me niet op één ding tegelijk concentreren Ben ik aan het dromen Maar er is geen deel van mij dat het zelfs maar kon voelen Glijden van mijn ziel Meester van het beheersen van geesten Ik dacht dat mijn leven goed zou zijn ik heb je hier nodig Kom me redden van deze demonen De tijd verstrijkt Bij elke ademhaling wacht mijn geest Voor begeleiding rechtstreeks vanuit controlerende staat Voor mijn eigen bestwil