Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arrested development Songtekst: africa s inside me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arrested development - africa s inside me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van africa s inside me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arrested development! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arrested development en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals africa s inside me .

Origineel

Universal as I stroll down the street Africas's a bolling over flowing inside of me I used to sport a curl made by Jerry A Jerry curl but as time passed it didn't last after my curl I never combed my doo. I used to sport a cap but the naps kept shining through. Shining! My sista got a brand new perm my boys says she looks pretty fine body real firm folds at her job loves her new touch up I can tell her white boss gets a kick when she's all done up. My sista loves her blackness but the US. says that her perm is her attractiveness. But Africa keeps coming stronger-we found out it ain't a perm it's a temporary Don't heve sash to go to the music school no money for the guitar or the violin or the tuba my moms had a record player and the 45's I put the needle on the record and I kicked it crazy live scratching it up catching the breaks spirits within me had me do what it takes Grammy's I win & one again like my Egyptian kin it's Africa within makin' something outta nothing! CHORUS: (x2) Africa's inside me taking back her child she's giving me my pride and setting me free. What's that land across those waters? what's that spirit makin'love to my daughter telling her not to eat he mama's ham hocks allowing her the choice to twist her hair & make it lock. yo I don't like it, I just don't like it. Papa may say buy my soul is a boilin' and sooner or later Africa's glory and toil will teach an old dog new tricks Why and the world can't everybody recognize that Africa's in everybody? we all ask why can't we be sista's and brothers but first we gotta accept who is our mother Rather embracer of the jungle or ghetto melanin dwells but could stop growth and developments Arrested for nothing Gumbo's within' soulful H20 men be droppin' Happenin's like Homosapians Hustlins within' to exist as afro USA...men residing in Fulani was once Christian. Start fishin' like FOS and found origin! CHORUS

 

Vertaling

Universeel als ik door de straat wandel Africas's a bolling over flowing inside of me Ik had vroeger een krul gemaakt door Jerry een Jerry krul maar naarmate de tijd verstreek hield het niet over na mijn krul heb ik nooit mijn doo gekamd. Ik droeg een pet, maar de noppen schenen er steeds doorheen. Schijnend! Mijn zusje heeft een gloednieuwe permanent mijn jongens zeggen dat ze er goed uitziet haar lichaam is echt stevig De plooien op haar werk houden van haar nieuwe opknapbeurt. Ik kan zeggen dat haar blanke baas een kick krijgt als ze helemaal opgemaakt is. Mijn zusje houdt van haar zwartheid. maar de VS zegt dat haar permanent haar aantrekkelijkheid is. Maar Afrika blijft sterker worden. We hebben ontdekt... het is geen permanent, het is een tijdelijke Ik heb geen sjerp om naar de muziekschool te gaan. geen geld voor de gitaar of de viool of de tuba. mijn moeder had een platenspeler en de 45's I put the needle on the record and I kicked it crazy live scratching it up catching the breaks spirits within me had me do what it takes Grammy's win ik en weer een zoals mijn Egyptische verwanten it's Africa within makin' something outta nothing! CHORUS: (x2) Africa's inside me taking back her child she's giving me my pride and setting me free. Wat is dat land aan de overkant van die wateren? Wat is die geest die de liefde bedrijft met mijn dochter vertelt haar niet de hamlappen van haar moeder te eten en haar de keuze geeft om haar haar te draaien en het te laten sluiten. yo Ik vind het niet leuk, ik vind het gewoon niet leuk. Papa mag dan zeggen, mijn ziel kookt en vroeg of laat Afrika's glorie en zwoegen zal een oude hond nieuwe trucjes leren Waarom en de wereld kan niet iedereen niet erkennen dat Afrika in iedereen zit? We vragen ons allemaal af waarom we geen broeders en zusters kunnen zijn. maar eerst moeten we accepteren wie onze moeder is. Liever de omhelzer van de jungle of ghetto melanine woont maar kan groei stoppen and developments Arrested for nothing Gumbo's binnen 'soulful H20 men be droppin' Happenin's like Homosapians Hustlins binnen' om te bestaan als afro USA...mannen die in Fulani wonen waren ooit Christelijk. Start fishin' like FOS and found origin! CHORUS